Hurtige resultater med mikroløsninger i Istanbul-transport

hurtige resultater med mikroløsninger i istanbul transport
hurtige resultater med mikroløsninger i istanbul transport

Hurtige resultater med mikroløsninger i Istanbul-transport; Istanbul Metropolitan Municipality håndterede alle aspekter af Istanbul-transport på en to-dages kongres. I sessionen "Lukning og evaluering" beskriver prof. Dr. Dr. Haluk Gerçek holdt en evalueringstale. Fakta: ”Mikroløsninger skal få hurtige resultater,” sagde han.


Istanbul Metropolitan Municipality, der samlet ”Sustainable Transport Congress unda som et resultat af mange workshops om transport i Istanbul, afholdt en evalueringssession ved afslutningen af ​​kongressen. I sessionen Dr. Mens Haluk Gerçek talte med et opkald, holdt vicegeneralsekretær Orhan Demir en tale på kommunens vegne og holdt en tale med påskønnelse.

professor Dr. Sandheden, Kongressen, det første af jernbanesystemets netværk til at udvide, for det andet for at forbedre søtransporten og for det tredje konkluderede, at løsningen af ​​integrationsproblemet var afsluttet.

Fakta siger, at büyük makroplaner kan tage store strategiske beslutninger og gennemføre dem. I byer som Istanbul er det dog presserende og bringer løsninger på kort tid, kvarter, gade og så videre. Små trin har brug for hurtige trin. Således kan befolkningen i disse regioner og civilsamfundets bidrag ydes. Hvis dette gøres i Istanbul, dannes tillid til, at kommunen kan løse disse arbejder. Det samlede beløb i salen for denne kongres repræsenterer ikke Istanbul. Selvfølgelig skal disse gøres, men nu skal offentligheden gå på gaden. Forsøg på at få resultater i feltet skal nu igangsættes. Vi talte om nye teknologier, værktøjer. Men som et resultat ændrer teknologi ikke byens geometri. Om bilen er elektrisk eller benzin passer ikke til byen. Bilen skal begrænses. Offentlig transport bør fremhæves. Det kan være muligt at forbyde nogle veje, især den historiske halvø. Forsøg kan udføres først, men disse applikationer skal være kontinuerlige. Der burde selvfølgelig være en måde at gøre ved at spørge offentligheden der. Det forventes, at folk opgiver deres biler, når de kører i metroen. Men det gør det ikke. Det er nødvendigt at tage nogle forholdsregler. Efter det, som en Istanbulit fra Istanbul Metropolitan Municipality, er min forventning at mødes med de nødvendige interessenter på grundlag af kvarterer og gennemføre undersøgelser, der starter fra de underskala placeringer, de vil bestemme selv. ”

Faktum: ”IBB og jeg håber, at alle deltagere i de papirer, der præsenteres på denne kongres, vil blive offentliggjort,” afsluttede han sin tale.

Vicegeneralsekretær Orhan Demir, der tog det sidste ord efter dette, takkede deltagerne og dem, der bidrog til organisationen. Kongressen sluttede med en kollektiv fotoseanse.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer