İmamoğlu gav de gode nyheder om søtransport til Kartal-folk

imamoglu-ørn gav offentligheden gode nyheder om søtransport
imamoglu-ørn gav offentligheden gode nyheder om søtransport

Ekrem Imamoglu, borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality, lavede 12 af Kartal under hans besøg i distriktskommuner. Imamoglu, efter besøget på journalisterne om transportproblemet i Istanbul, ”Istanbuls trafikproblem har mange problemer, interessenten er en hel del. Dette spørgsmål skal arbejde i samarbejde med borgerne. Naturligvis ønsker vi at inkludere forsømt søtransport på den mest effektive måde. Istanbul har en meget lille andel af søtransport. Vi øger det. I denne forbindelse har 11 også et 'Marine Workshop' i december. Så har vi et 'Transportværksted'. Det bliver et bredere og mere inkluderende møde. Men der er en kendsgerning: den vigtigste del af dette er metroen. Vores uundværlige investering er metro ”.

Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), besøgte 12 distriktskommune i Kartal. Imamoglu, Kartal Kommunes besøg, borgmester Gokhan Yuksel, blev hilst velkommen af ​​ansatte og borgere. Borgere, blomster og Istanbul-tema gaver Imamoglu bord og gik derefter til kontoret i Yüksel. Yüksel takkede İmamoğlu for hans besøg.

“HAVETransport er mere behageligt”

Den første udgave under besøget, der fandt sted i begyndelsen af ​​arbejdstiden, var transport. Imamoglu oplyste, at de var nået 1 time 15 minut ad søvejen fra Kartal til Kartal og sagde, bir En god tid 1 time er 15 minut. Hvis vi beriger og øger kølepladserne, kan især mange både bruges i Istanbul. 11 Vi har et 'Marine Workshop' i december. Så har vi et 'Transportværksted'. Vi ønsker at bringe havet til live. Beylikdüzü kyst, Kartal kyst, Tuzla skibsværft lavede ISTAC med en båd 1 time 15 minut, vi var i stand til at komme. Derfor vil adgang til havet i Istanbul være meget vigtig i den kommende proces; men privat, men offentlig transport. Naturligvis et område, der har behov for tilskud; vi ved det. Som et resultat findes der også subsidier i hele transporten. Hvis vi kan holde en bestemt andel på havet, er dette også vigtigt for fred i Istanbul. Fordi søtransport er mere behageligt og mere fredeligt miljø. Vi ønsker at forbedre os. ”

“VI BESØGER 39-DISTRIKT”

Synspunkterne fra Imamoglu om hans besøg i Kartal var som følger: ”I dag er vi i Kartal. Vores 12-distrikt er på vores besøg. Jeg håber, at vi vil være færdige så hurtigt som muligt; men vores dagsordener får disse besøg til at aftage lidt. Vi sætter slutningen af ​​året, men vi har det svært. Vi besøger alle distriktskommuner. Vi besøger 39. Vi foretager on-site afgørelser med distrikter. Med vores Kartal-borgmesters beskrivelse af Kartal fra hans eget synspunkt, hvordan kan vi udvikle fælles forretning med IMM, hvilke investeringer IMM har her, hvad skal være deres prioriteter bundan Vi besøger distrikter med den samme dagsorden. Vi vil foretage en evaluering med denne dagsorden. Jeg ønsker en produktiv arbejdsdag for Kartal at skabe en meget positiv proces med IMM. ”
Efter talen holdt IMM-delegationen og Kartal Kommunes embedsmænd et fælles bordmøde.

“BORGERNE VIL BEDRIFT”

Efter mødet blev problemerne i Kartal-distriktet drøftet, besvarede İmamoğlu journalisternes spørgsmål. Imamoglu, spørgsmålet om, hvad der blev drøftet på mødet om Istanbuls transport, ”Istanbuls trafikproblem har mange problemer, interessenten er ganske meget; metro, metrobus, fodgængere, cykling, søtransport, minibus, taxa, der er mange problemer ... Dette spørgsmål skal behandles holistisk, virkelig skal både synkroniseret og integreret koncept serveres til befolkningen i Istanbul. Dette spørgsmål skal arbejde i samarbejde med borgerne. Begge IMM vil have beslægtede institutioner, og borgeren vil være i dette samarbejde. Først og fremmest vil borgeren forstå processerne meget godt. Naturligvis ønsker vi at inkludere forsømt søtransport på den mest effektive måde. Istanbul har en meget lille andel af søtransport. Vi øger det. I denne forbindelse har 11 også et 'Marine Workshop' i december. Her skal vi sammen med alle de marine interessenter tale ”Hvordan man forbedrer”. Så har vi et 'Transportværksted'. Det bliver et bredere og mere inkluderende møde. Faktisk vil vi gå vejen ved at sætte mål foran os i form af masterplan i transporten af ​​Istanbul. Men der er en kendsgerning: den vigtigste del af dette er metroen. Vores uundværlige investering er metro ”.

Efter Kaynarca var der en transportlinje, der omfattede Sabiha Gökçen. Hvad er planen for ham? Hvornår begynder konstruktionen? I øjeblikket er der metrolinjer, der stopper; hvor mange linier er der tilbage, og hvad er situationen med dem? Er undersøgelsen startet eller står det som et skilt? İmamoğlu besvarede dette spørgsmål som følger:

“Vores finansielle og tekniske teknik fortsætter”

”Vi havde allerede sagt, at 8-linjen var stoppet. Inden for disse stående linjer var de åbenlyst møre; men udbudslinjen har ikke projektoplysninger. Der er problemer som dette. fx Mahmutbey-Esenyurt linje er meget urolige detaljer om vores linje. Mine venner ser ikke bare på den udbudte linje, men hele processen. Et meget hastigt job blev gjort, og nogle havde ikke chancen for at gå. Tuzla-Pendik-Kaynarca, hvis kredit er beskrevet i afsnittet om linjer for deres arbejde fortsætter. Mindre revisioner sker, men processen begyndte der. Meget snart vil vi være der sammen med en proces som at lægge et fundament, en begyndelse, så at sige. Vores økonomiske og tekniske indsats i relation til vores andre linjer fortsætter. Vi har et andet problem. Vi er ikke begrænset til 8-linjen. Vi har andre linjebehov i Istanbul's fremtid. For eksempel er Beylikdüzü-siden et meget forsømt område. Det er et meget vigtigt metro-spørgsmål, som vi er interesseret i. Fordi 2-2,5 millioner mennesker i denne region ikke har en metroforbindelse. Selv dens eneste forbindelse med Istanbul er metrobus. Allerede en af ​​de vigtigste grunde til hævelsen af ​​metrobus er, at regionen er langt fra jernbanesystemer. Ved at inkludere alle disse spørgsmål er det nødvendigt at sikre, at denne 8-linje starter med nogle projektrevisioner på den mest effektive måde, og at måle nye projekter, der skal startes i et meget hurtigt, meget presserende behov i den næste fase, ved at måle projektets effektivitet her og ved at give finansieringen af ​​projektet. , har til hensigt at starte processer. Så kort sagt: I det kommende år 4 ønsker vi at afslutte disse, samt starte en seriøs kilometertal, hvor vi er meget effektive, meget effektive. Desuden giver vores workshop os dette resultat her. Vores intention er at dele en fremtidig fremskrivning af 2020 med befolkningen i Istanbul senest i januar. ”

“VI LEVERER EN INTEGRERET OG HURTIG Kæmp”

İmamoğlu sagde, Esenyurt Budet på Esenyurt-Mahmutbey metrolinje har en budværdi på cirka 3 milliarder. Hvis der ikke er nogen projektdetaljer, hvordan kunne disse penge være sket? Ise Spørgsmålet er: ”Der er selvfølgelig en projektdetalje. Det er en kilometerdesign. Afslut til en pris. De bliver alle analyseret. Så omkostningerne analyseres også. Naturligvis analyseres udbuddets format også, men 'Vi startede i dag. Vi har et komplet projekt. Enden af ​​linjen er bestemt, stationerne er også sikre 'er ikke i en tilstand, som linjen. Lad os sige det meget tydeligt. Hvis det ikke havde været for forhastet, ville vi ikke have opfyldt 8-linjen. I en fart var den ikke godt designet, efterforskningsanalyse blev ikke udført, og udbudsprocesser blev ikke udført i overensstemmelse hermed; der er derfor ingen finansiering, og den aktuelle situation opleves. Men vi har meget kompetente venner. Vi kæmper en holistisk og hurtig kamp ved at eliminere de virksomheder, der tildeles bud, tilføje dem til processen, sætte deres oplevelser i virksomheden og fjerne de mangler, de ser der ”.

Imamoglu, journalister efter at have besvaret spørgsmål med Yüksel, Kartal, feltundersøgelser. Imamoglu, der først foretog undersøgelser på Kartal-pladsen, "Dette sted græder" -bestemmelse, gav instruktioner om at fremskynde arbejdet i regionen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar