Channel Istanbul's svar fra Imamoglu til Erdogan: Ikke en person 16 millioner mennesker kender

imamoglundan erdogana channel istanbul svar ikke en person kender en million mennesker
imamoglundan erdogana channel istanbul svar ikke en person kender en million mennesker

Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality, sagde til journalister, ”Kanal Istanbul har været på dagsordenen siden sidste uge. Præsident Recep Tayyip Erdoğan, der henviser til dig, sagde: Hvad vil du sige? ,, ”Jeg blev ikke valgt til at fungere som borgmester ved at sidde her, ikke arbejde, ikke producere job. Jeg blev valgt til borgmester for at beskytte samfundets interesser og rettigheder. 'Du sætter dig', betyder en anden sætning af sætningen, 'jeg ved bedst'. Jeg tror, ​​at 16 millioner ved det bedste ..

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Præsident Ekrem Imamoglu, 2020-budgettet blev godkendt, efter at mødet besvarede spørgsmål fra journalister, dagsorden og session. De spørgsmål, der stilles af Imamoglu og svarene fra IMM-præsidenten var som følger:

“Jeg kom ikke til at sidde”

Channel Istanbul har været på dagsordenen siden sidste uge. Præsident Recep Tayyip Erdogan kritiserede dig også. 'Pas på' kom til dig kritik. Hvad vil du sige om Erdogans kritik?

Det er længe siden hr. Borgmester borgmester. Kommunelov 18. Artikel, ”borgmester; beskytter kommunens, kommunens og kommunens rettigheder i deres interesser. ” Derfor ved jeg ikke, hvilke borgmestre der har arbejdet med siddende forretning. Jeg ved ikke, om en sådan tradition har fundet sted eller ej, det handler om Istanbul. Men jeg blev ikke valgt til borgmester ved at sidde her, ikke arbejde, ikke producere job. Jeg blev valgt til borgmester for at beskytte samfundets interesser og rettigheder. 'Du sætter dig', betyder en anden sætning af sætningen, 'jeg ved bedst'. Jeg tror, ​​at 16 millioner ved det bedste. I denne forstand vil jeg følge processen til slutningen. Jeg vil arbejde til gavn for samfundet. Og jeg vil sørge for, at 16 millioner mennesker får information til dette formål. Vi vil drage fordel af folk, der kender denne forretning meget godt. Vi vil tale dette højt offentligt. Vi vil træffe beslutning om samfundet, samfundets fordele, samfundet og med fælles grund. Grunden til, at vi gør alt dette, er faktisk den mest værdifulde del af det valg, vi har givet os, ikke for at være tavse, for at tale. Alle vil tale. Jeg vil altid tale som deres repræsentant. Den, der ikke ønsker at vænne sig til det, skal vænne sig til denne proces. Vi hører mere.

PROJ, VI SIGER IKKE 'JA' TIL PROJEKTERNE, DER VIL Forræde Istanbul İYE

Præsident Erdoğan sagde i går om Kanal Istanbul: acak Det vil skabe en stor succes i verden. Vi underkaster os ikke CHP-kilepolitikken. På trods af alt vil 2023 ikke være blandt vores mål. Hedef Vil du overveje dette problem?

Vi vil forråde befolkningen i Istanbul, så nogen kan få en succes, og vi vil ikke sige 'ja' til noget projekt, de vil fortryde i morgen.

JORDBEKVÆRNINGSsvar

I budgettet, AK-partiets arbejde med forberedelsen af ​​jordskælvet, blev emnet kritiseret, at 65 procent lavere end sidste år. Hvorfor blev der afsat en lavere andel?

Bortset fra vores afdeling, der udfører jordskælvsprocessen inden for vores institution, har vi forskellige institutioner, organisationer og datterselskaber, der overfører budgettet intensivt som KİPTAŞ. Her har AK-partigruppen et andet kritikpunkt. Det er værdifuldt at indse det og ikke skrive det på et budget. Vi er nødt til at se, hvad der sker i budgettet. Der er et budget langt under hvad der siges, tror jeg, på niveauet med 10. Derfor har vi skrevet dette tal til budgettet i år. Ser man på jordskælvet og andre problemer, er der vanskeligheder med at udarbejde et budget i Istanbul. Vi taler om snesevis af byggepladser. I mere end et år har 1.5-2 stået i årevis og truet byggepladser. Vi vil dele denne byrde og deres detaljer med samfundet i 23 december. I betragtning af alle disse var vi nødt til at udarbejde et budget, der ville afbalancere evnen til at skabe et tilsvarende budget og låneevne, mens vi tog beslutninger om gennemførelsen af ​​disse processer på den ene side og afslutningen af ​​disse processer på den anden side. Vi mener, at vi forbereder det rigtige budget for ikke at manipulere nogen og for at vildlede samfundet med hensyn til at styre 2020 korrekt. Det rigtige budget blev også enstemmigt vedtaget. Jeg vil gerne takke AK-partiet, MHP og vores alliancer GOOD Party.

SOR UNDERSØGELSESPROCESSER VEDRØRENDE ALLE UDBUDPROCESSER, SOM STARTET

Tilbudet om affaldstransport viste sig at være halvdelen af ​​prisforskellen sammenlignet med sidste år. Hvorfor fungerede dette sidste år til den solide pris 2?

Hvis du har alle spørgsmålstegn i tankerne, har du mine klare instruktioner. Mine venner igangsætter undersøgelser af alle disse udbudsprocesser. Med andre ord er vi valgt, fordi vi ikke vil være en regering, der ikke taler om fortiden, det vil sige, når vi taler om dagens problemer. Derfor vil administrative processer af disse processer blive initieret og overvåget. Vi kunne naturligvis ikke vende tilbage til en retrospektiv undersøgelse, før et bud blev afsluttet. Hvordan var budet for et år siden? Vi har ikke haft en chance for at kritisere dem, men nu er disse data vores næste konkrete data. Nu vil vi selvfølgelig se på dette. Desuden når du sætter prisen vækst i Tyrkiets virkelig en markant forskel i midten.

YENİ Vi er lige startet vores egne bud ”

Du sagde, at du ville opnå de største besparelser fra auktionerne. Er der formidlere? Hvorfor er enhedspriserne høje?

I Tyrkiet, dette er en afspejling af den proces, jeg beskriver korruption, fordi den offentlige sektor. Vi ved bestemt, at den største forskel i 2019 opnås ved at forhindre affaldet med de besparelser, vi vil gøre i buddene. Vi forudsiger dette lige nu. Der er faktisk reelle forskelle i udgiftsbudgettet, som vi har fremlagt, som samfundet endnu ikke ser. Vi sigter mod at gøre 10 tusind kvadratmeter med en budgetpost afsluttet i den forgangne ​​periode. Vi har disse dybe data. Vi er netop startet nye bud i vores nye æra. Vi laver vores egne bud lige nu, og vi er lige begyndt, vi startede denne måned. 13 fortsætter. Vi vil se de virkelige forskelle ved 2020 og vi vil aldrig være ligeglade med fortiden, vi vil undersøge klart. Vi vil opleve en periode relateret til de 2020 millioner mennesker, der søger lovlige rettigheder. Ellers deltager du i en ikke-korrupt offentlig periode. Vi kom ikke til at være partner i en sådan proces.

“SÆRLIGE bud vil blive offentliggjort i live”

Vil et af de mest omdiskuterede emner på IMM være et biltilbud?

Ja, det vil være levende og gennemsigtigt. Dette er faktisk begyndelsen. Over tid planlægger vi at give alle vores åbne bud så langt som muligt i fuld flow. Vi ønsker, at offentligheden skal se, hvordan processer modnes, og hvordan de er. Den rehabilitering eller arrangement, vi ønsker, kan ikke komme til os på et øjeblik, men vi har en stor indsats i denne henseende.

“FÅ BUDGETVELKOMMEN”

Inde blev kritiseret bredt, men budgettet blev fremsat, men enstemmigt godkendt. Der blev sagt så meget kritiseret budget, ”ja”. Hvad ville der ske med flertallet af forsamlingen, hvis de sagde 'nej'?

En kendsgerning er, at budgettet og antallet har en realitet. Mit liv gik gennem dette. Desværre læser nogen budgetter fra højre til venstre, nogen læser fra venstre mod højre. Man fremsætter en top-down kommentar, man fremsætter en bottom-up kommentar. I denne forstand har du en stor chance for at forklare budgettet med forskellige kommentarer. Desværre har tallene en sådan magi. Det er ikke godt. Vi vil starte budgetlæsning og finansiere læsestyringskurser på ISMEK. For virkelig som vores folk ved vi ikke meget, hvad et budget betyder. En indtægts- og udgiftsopgørelse, ækvivalent budget çoğu Vi er ikke engang interesseret i meget enkle vendinger som offentlighed. Hvad der siges her, skal forblive i ånden i forsamlingen. Måtte forsamlingens budget være til gavn for os alle.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar