Channel Istanbul svar fra Imamoglu til minister Turhan: Folk annulleret projekt 23 i juni

imamoglundan minister turhana kanal istanbul svar offentligt annullerede projektet i juni
imamoglundan minister turhana kanal istanbul svar offentligt annullerede projektet i juni

Channel Istanbul's svar fra Imamoglu til minister Turhan: Folk annullerede projektet 23 i juni; Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Præsident Ekrem Imamoglu, før forsamlingsmødet, der skulle udsendes live MHP, GOOD Party og besøgte CHP-grupperne. Emamoglu understregede, at de fælles spørgsmål med hvert parti var kon Istanbul, og besvarede journalisternes spørgsmål efter besøgene.

Imamoglu, transportminister Mehmet Cahit Turhan, Channel Istanbul-projektet, "Vi protesterede med IMM," spørgsmålet om ordene, "2012, 2014, 2015, 2016, selv i 2018'de er der protokoller mellem myndighederne i institutionen. Men protokollen, hr. Minister, tror du, vi har underskrevet arbejdet er forbi. Hvis ministeren vil redde en autograf eller ødelægge Istanbuls autograf, skulle han ikke være ked af, at han ikke foretog nogen undersøgelser om dette emne. Jeg advarer altid hr. Minister, at han vil afgive en erklæring ved at undersøge og analysere processen i dybden. Men desværre den uheldige forklaring. Derudover 23 juni 2019'da denne slags retrospektiv, og alle sådanne aftaler har allerede annulleret offentligheden ”svarede.

Præsident Ekrem Imamoglu, Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), besøgte inden forsamlingssessionen henholdsvis MHP, GOOD Party og CHP medlemmer gruppeshallen i Saraçhanes centrale bygning. Under besøgene blev İmamoğlu ledsaget af CHP-gruppens vicepræsident Doğan Subaşı. Imamoglu aflagde det første besøg i MHP-gruppen. Ønsker succes til borgmesteren i Silivri Volkan Yılmaz og MHP-medlemmer, sagde İmamoğlu: ”Denne uge er en travl uge. Budget uge. Vi skal tale om 2020. Jeg håber, det er et godt resultat. Efter et par måneders intens overgang sagde vi, lad os besøge dig. Vi vil også gerne høre dine advarsler eller hvad du vil udtrykke, hvis du er opmærksom på vigtigheden af ​​denne uge. ” Yilmaz udtrykte glæde ved Imamoglu's besøg i MHP-gruppen og sagde: ”Hver af os skylder denne gamle by gæld. Vi er i alt, hvad Istanbul kommer til gode. Vi vil være med dig både i vores gæld til Istanbul og i vores gæld til dette land. Vi vil have dig til at vide det ”.

“VI ER FORSKELLIG PERIOD”

İmamoğlu's andet stop var GOOD Party-gruppen. GOOD Party Istanbul-provinsformand Bugra Kavuncu ledsagede sine partivenner. Imamoglu, i sin tale her, ”Vi havde et vanskeligt år. Vi er under forberedelse til 2020. Vores strategiske plan og budget er på dagsordenen. Så der er meget indhold. Jeg tror, ​​vi har gennemgået en anden periode, især i forberedelsen af ​​en strategisk plan. Det var en mere inkluderende og inkluderende proces. Takket være GOOD Party viste de os deres deltagelse. Vi vil også fortælle folk på samme sprog i forsamlingen, og jeg håber, vi får en god start 2020 håb. Jeg ser, at de kører en harmonisk proces. Desuden er det GODE partis forslag, der leder os. Jeg vil gerne takke vores venner om denne sag i nærværelse af vores provinspræsident ..

“VI PLANER 2020 SAMMEN”

İmamoğlu besøgte sit sidste besøg i CHP-gruppen. Emamoğlu understregede, at de måtte starte deres hverv på grund af de intensive valgprocesser, der blev forsinket med 3 måneder. Forhåbentlig diskuterer vi de to processer på den mest sunde måde i denne uge, og vi planlægger 3 sammen. Vi planlægger også en årlig strategisk plan 2020. Vores prioritet er Istanbul og Istanbul's fremtid. Vi kan alle repræsentere vores partier, men så snart jeg ved, at vi skal handle med en følelse af at være i stand til at forberede os på fremtiden ved at respektere samfundets interesser og denne bys fortid. Derfor håber vi med en virkelig fornem holdning, en eksemplarisk holdning og en dialogholdning og indsats, at vi kan træffe den rigtige beslutning. ”

”ISTANBUL BETALER TUNT FOR FALSKET Y

"Tyrkiet er en anden proces, midaldrende," sagde İmamoğlu, "Istanbul Metropolitan Kommune, oplever en anden magt proces. 25 er ikke normalt at forvente, at alt skal normaliseres efter en periode på år. En dag, 3 måneder, 5 måneder senere for at vænne sig til alt er ikke rigtigt at vente. Ikke menneske. Så du har været ved magten, du har mistet ... Uundgåeligt vil en bekendtgørelsesproces passere. I denne henseende er denne proces mest forsonende, mest forsonende og 'Vi forstår dig' sagde han, ama Du har ret, men dette er tilfældet. Lad os arbejde sammen for Istanbul sammen Dette er vigtigt. Hvis du normalt indånder 3 dybt, skal du tage 13 dybt for at tale. Denne holdning kommer Istanbul til gode. Istanbul er en by, der skal trække vejret dybt og gøre de rigtige ting. Mangler og unøjagtigheder betaler en hård pris. Og desværre ser vi en masse mennesker, der ikke tøver med at forsvare en fejl, fordi de siger et politisk parti eller nogen. Jeg forstyrret. Jeg ser mennesker forsvare forkert, både i statens øverste led og her. Men vi skal rehabilitere samfundet og processen. Jeg håber, at der vil være en periode, der starter med en god dag og slutter med en god uge ..

ISTANBUL MØDER I DEN FÆLLES UDVIKLING FOR ISTANBUL, SOM ER VIGTIGT ”

Imamoglu, festbesøg, derefter passeret kameraerne, besvarede spørgsmål fra journalister. Imamoglu, "AK-partiet har ikke besøgt gruppen hvorfor," spørgsmålet, "vi bad om en aftale fra AK-partiet, men sagde i dag, at de ville afholde gruppemøder i deres provinsbygninger. Vi kunne dog ikke komme forbi, fordi de sagde, at de ville indhente parlamentet, men jeg vil udtrykke de samme ideer til AK-partiets medlemmer fra parlamentarisk formand ”. Imamoglu, ”Budgetforhandlinger vil blive afholdt. Hvilken slags parlament forventer du ”. Imamoglu, dette spørgsmål, ”Selvfølgelig vil der være diskussioner. At mødes i fælles sind for at vinde de vigtige mennesker i Istanbul. Nogle politiske sætninger kan siges, så visse segmenter kan høre mig. Det er sandt for hvert politisk parti. Men det er virkelig her, der træffes beslutninger om forvaltningen af ​​dette offentlige budget. Så til sidst skal vi handle og beslutte med sund fornuft, den rette forstand og med bekymring for, hvordan vi kan gøre det rigtige for 16 millioner mennesker, der bor i denne by. Da beslutningen vil fortsætte på fredag, vil detaljerne i budgettet måske ikke blive drøftet i dag, men en anden dag vil blive drøftet. Beslutninger træffes. Når alt kommer til alt har vi en stor uge. Både den strategiske plan, der er dannet af samspillet mellem næsten tusind mennesker 250, måske en strategisk plan, der er dannet med en inkludering, der ikke er meget almindelig i verdenshistorien, vil være på dagsordenen. Igen håber jeg, at budgettet og køreplanen for 2020 ville være gavnlige for Istanbul ”.

AÇIKLAMA uheldig forklaring ”

IMM-præsident, ”Transportministeren sagde, at der er samarbejdsprotokoller mellem IMM og relevante ministerier på implementeringsstedet for Kanal Istanbul-projektet. Er der en ny protokol? Hvis der er protokoller underskrevet i tidligere perioder, hvad vil skæbnen være, vil der være opsigelse ”.
”I 2012, 2014, 2015, 2016 og endda 2018 er der protokoller foretaget med myndighederne i den periode inden for institutionen. Men protokollen, hr. Minister, tror du, vi har underskrevet arbejdet er forbi. Hvis ministeren vil redde en autograf eller ødelægge Istanbuls autograf, skulle han ikke være ked af, at han ikke foretog nogen undersøgelser om dette emne. Jeg advarer altid hr. Minister, at han vil afgive en erklæring ved at undersøge og analysere processen i dybden. Lad mig advare dig igen. Men desværre den uheldige forklaring. Desuden 23 juni 2019'da denne slags retrospektiv, og alle sådanne aftaler har allerede annulleret offentligheden.

En ny æra er begyndt. Med andre ord er en ny æra begyndt. I denne henseende 2019 23 Fra juni ser vi på spørgsmålene om Istanbul fra et andet perspektiv. Fordelen ved samfundet eller fordelen ved denne by? Når vi ser på den opfattelse, er vores mening om Kanal Istanbul klar. Jeg forstår, at Mr. 16 endnu ikke har følt denne klarhed foran millioner af mennesker. Vil forstå. Aftaler uden juridisk gyldighed. I eksempel X er der alle tilbud i 2014, uanset hvad der er i 2015. ”Lad dit Bimtaş-firma lave denne plan. Gensidige protokoller, så din organisation afslutter denne proces 'De er ikke bindende og gyldige. Ministeriet skriver, men der er institutioner, der modtager og fortolker denne anmeldelse. Mine venner skriver allerede de nødvendige svar. Om hvorfor det er ugyldigt, eller hvilke handlinger der skal træffes. Jeg vil gerne understrege, at sådanne problemer ikke vil ske med protokollen. Med andre ord er det som om vi solgte et sted som IMM, ministeriet købte det, jobbet er overstået Det er ikke sådan noget. Vi taler om 16 millioner menneskers liv. Så vi taler om de elementer, der truer denne by. Jeg siger det igen. En anden uheldig erklæring om transportminister med tomt indhold. ”

”VI forventer lov at tage en beskyttende beslutning TOPL

Imamoglu sagde, sorun Eksisterer problemet stadig med statsbanker? Har du en søgen efter outsourcing på dette tidspunkt ?, Spørgsmålet, "Det vil ikke ende, vil altid være vores søgning efter outsourcing. Jeg vil med glæde informere dig igen, når der sker en ændring i statsbankerne. Jeg vil sige, 'Se hvilke pæne lån, de har åbnet, de hjælper.' Gør ingen fejl .. Imamoglu, Haydarpasa og journalister, der spørger retsprocessen om Sirkeci-stationen ,, Sagen fortsætter. En dag før udløbet af den sidste appel gav Statens Jernbaner sit forsvar. Vi venter på domstolens dom. Vi forventer, at loven tager en beskyttende beslutning af samfundets samvittighed. Når vi analyserer alle processerne i loven om dette emne og tager advokaternes udtalelser, er det ikke muligt at afslutte et sådant bud. Vi forventer, at loven tager den rigtige beslutning.

”Vi kom ikke for at høre disse had İN

Imamoglu, "Personaleudbud er afsluttet" på spørgsmålet, "Så vidt jeg ved, er det endnu ikke afsluttet. Mine venner undersøger. Det, der ses på i buddet, er naturligvis det, man ser på mellem, hvem der modtog det mest passende bud, og hvem der ikke gjorde det, og processen med dets tilsyn. Sådan ser vi på processen. Tidligere modtog han budet, nu ser han lavt ud til begivenheden, da han modtager det. Vi ser på det som følger: Er der nogen uretfærdighed eller uregelmæssighed? Eller er der igen illoyal konkurrence? Jeg sagde til mine venner, 'studer det.' Vi undersøger ham. Som borgmester er jeg ikke interesseret i navne, personer. Deres interesse fortsætter, ser jeg. Men det er jeg ikke interesseret i. (Ved at henvise til nogle mediegrupper) Deres interesse fortsætter os. Vi er også nødt til at lære mange mennesker og mange institutioner om moralsk opførsel. Fordi landet har brug for at se gode eksempler. Vi kom ikke til disse myndigheder for at føle had, ikke for had. Vi er her for at lede en retfærdig proces. I denne forstand fortsætter vi vores vej. Men hvis der stadig er en illoyal konkurrence, har jeg instrueret, 'Analys dette. Jeg sagde: 'Se på det øje.' Men hvis nogen fortjener det i slutningen af ​​dagen, så gør han sit arbejde med nøje kontrol. En streng kontrol er ikke hans. Det samme gælder for alle ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar