Intet skridt tilbage i Kartepe kabelbil-projekt

intet skridt tilbage i kartepe ropeway-projekt
intet skridt tilbage i kartepe ropeway-projekt

Mustafa Kocaman, borgmester i Kartepe Kommune, mødtes med lederen af ​​32 i kommunens mødesal. Borgmester Kocaman T Ropeway-projektet, der planlægges bygget i Derbent, er et projekt, der er blevet plejet og savnet i mange år. Vi står på det med præcision. Opsigelse af kontrakten er et vigtigt trin i denne proces, da den ikke opfylder kravene med det eksisterende firma. ”

Mustafa Kocaman, borgmester i Kartepe Kommune, mødtes med viceborgmænd, enhedsledere, Hüseyin Türker, præsident for Kartepe Mukhtars Association og 32 kvarterchef. Borgmester for mødet, der blev afholdt i mødesalen i Kartepes Kommune, Borgmester Kocaman, mens han informerede om det arbejde, der blev udført i hele Kartepe, lyttede til anmodninger og krav.

Borgmester Kocaman besvarede spørgsmålene om Teleferic-projektet og sagde: ”Teleferic er et projekt, som vi alle Kartepem har set frem til i årevis og et projekt, som Kartepem har brug for. Vi vil aldrig overveje at give op og tage et skridt tilbage. Processen fortsætter som du ved. I den foregående periode afsluttede vi kontrakten, da tilbudsgiveren ikke kunne starte byggearbejdet på trods af den ekstra periode. Selv dette er et vigtigt trin for, at processen kan fortsætte. Vores tekniske team fortsætter med at arbejde på den hurtigste måde. Jeg vil holde dig underrettet, når processen skrider frem. Jeg vil have, at det skal komme til live, så snart du vil ”. I slutningen af ​​mødet, ledsaget af simit og te, delte muhtarerne deres ønsker og forslag og takkede borgmester Kocaman.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar