Istanbul jordskælvsværksted startede

istanbul jordskælv startede calistayi
istanbul jordskælv startede calistayi

Istanbul Metropolitan Kommunes borgmester Ekrem İmamoğlu'nun Jordskælvsværksted startede med åbningstalen, alle aspekter af jordskælvrisikoen i Istanbul investeres på bordet. Bygningers og katastrofetræningers jordskælvsbestandighed kommer som en fælles opfattelse fra lokale og udenlandske eksperter.

Den første taler for Dep Istanbul Earthquake Workshop Prof., arrangeret af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), hvor nationale og internationale interessenter mødes. Dr. Marco Bohnhoff.

Efter IMM-præsident Ekrem İmamoğlu's åbningstale gav Bohnhoff information om jordskælvets omfang i Istanbul med sin præsentation med titlen S Seismotectonic Status of the North Anatolian Fault and its meaning for Earthquake Hazard ”.

LÅSTE fejl i MARMARA

Bohnhoff delte, at North Anatolian Fault Line er blevet låst fejl i Marmara Division siden 1766, og at der kunne være et jordskælv op til størrelsen på 7,4 i den nærmeste fremtid. Bonhoff fortsatte sin tale som følger:

Ære Ifølge vores data forventes et jordskælv op til 7,4 i Marmara, og der er ikke forudsagt noget jordskælv over det. Selv et jordskælv i størrelsesorden 7,4 er imidlertid en alvorlig socioøkonomisk fare for Istanbul og dens omgivelser. Denne risiko skal styres. ”

24 I sin tale sagde Bonhoff, at jordskælvet i størrelsen af ​​5,8 i september var en fast fordel i det centrale Marmara.

Søn Det sidste jordskælv har skabt forventningen om, at der vil være et større jordskælv. Men de seismiske bevægelser er nu nedsat. Seismiske bevægelser i regionen steg inden jordskælvene 4,7 og 5,8. Tidlige advarselssystemer vil blive aktiveret, hvis vi kan følge aktiviteterne her nærmere. ”

TSUNAMI PROTECT MYSTERY

Efter Marco Bonhoff, Pierre Henry holdt sin præsentation. I sin tale med titlen k The Contribution of Marine Earth Sciences til Istanbul Jordskælvsanalyse Henry sagde Henry, at jordvidenskaberne letter jordskælvsundersøgelserne i Istanbul og sagde:

Dik Vi udviklede observationshuse i Istanbul efter jordskælvet 1999, og vi er kommet langt i værkerne. I vores forskning har vi set, at Marmara-fejlen er låst ved havbunden. ”

Henry bevarede mysteriet om tsunamien, der kan opleves efter jordskælvet i Marmara, og sagde Henry, at der er forskellige scenarier vedrørende fejlens start og slutpunkter. Imidlertid er tsunamirisikoen i Marmara ikke for høj til at give udtryk for Henry, hvor der skal etableres tidlige advarselssystemer om, at tsunamirisikoen er mulig at forudsige på forhånd, sagde han.

KADIOĞLU: İZ VI KAN reducere skader, ikke fare! ”

En af foredragsholderne på workshoppen var Prof.Dr. Dr. I sin tale med titlen ”Nød katastrofesituation Mik påpegede Mikdat Kadıoğlu, at i tilfælde af en større katastrofe, vil politi-, ambulance- og brandvæsenansatte, som vi forventer at hjælpe, også være i katastrofe.

Kadıoğlu sagde: ”Vi er nødt til at skifte til katastrofestyring på grundlag af samfundet. Der skal leveres færdighedstræning uden for bevidsthedstræning. I tilfælde af en katastrofe bør en samfundsbaseret situation vedtages, fordi alle vil være i katastrofe. Det første 72-ur i katastrofe er vigtigt. Her vil vi hjælpe førstehjælpen selv ..

Kadıoğlu sagde, at katastrofe skulle forberedes i henhold til det værste scenarie, ”Katastrofestyring er at reducere risici, ikke søgning og redning. 34 er at reducere muligheden for tusind beskadigede bygninger til 34. Hvis risikoen reduceres, er interventionen vellykket. Uden risikostyring giver krisestyring ikke meget mening. Vi kan ikke fjerne faren for jordskælv, men vi kan reducere skader. ”

Samlingsområder, skoler, der indikerer at moskeen Kadıoğlu, understregede vigtigheden af ​​at gøre disse bygninger intakte.

Workshopens første dag, der inkluderer repræsentanter fra forskellige discipliner, faggrupper og sektorer, fortsætter med parallelle sessioner. På workshopens anden dag vil der være rundbordssamtaler for at diskutere problemerne og løsningsforslagene.

WORKSHOP PROGRAM:

2 DECEMBER 2019

PARALLELSESSIONER 1. AFSNIT

Session - 1.1: Håndtering af katastroferisiko

Moderator: Dr. Fouad Bendimerad (Jordskælv og Megasehir-initiativet)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Dr. Haluk Eyidoğan - Shoji Hasegawa (JICA) Underviser. Medlem Meltem Şenol Balaban (Mellemøsten tekniske universitet) - Erdem Ergin (UNDP)

Session - 2.1: EMERGENCY MANAGEMENT

Moderator: Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu (Istanbul tekniske universitet)

Talere: - Zafer Baybaba (Istanbul Provincial Security Directorate) - Abdurrahman Yildirim (KIZILAY) - Murat Yazici (Istanbul Metropolitan Municipality) - Ali Nasuh Mahruki (præsident for AKUT Foundation) - Assoc. Dr. Gülşen Aytaç (Istanbul tekniske universitet)

SESSION - 3.1: ISTANBUL JORDKVÆRKEFARE

Moderator: Prof. Dr. Marco Bohnhoff (GFZ)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Mustafa Vi (Tyrkiet Jordskælv Foundation) - Professor Dr. Haluk Özener (Boğaziçi Universitet) Dr. Prof. Dr. Ziyadin Çakır (Istanbul tekniske universitet) Dr. Vis Okans fulde profil Dr. Professor Dr. Semih Ergintav (Boğaziçi Universitet) Dr. Sinan Özeren (Istanbul tekniske universitet)

SESSION - 4.1: FINANSIERING FOR RISIKO

Moderator: Pelin Kihtir Öztürk (forretningsplatform for mål) Højtalere: - TÜSİAD - Oktay bedstefar (MUSIAD) - Nart Levent (Istanbul Chamber of Industry) - Yuichiro Takada (JICA Tyrkiet) - Robust SMV

Session - 5.1: holdbare bygninger

Moderator: Prof. Dr. Atiye Tuğrul (İstanbul Universitet - Cerrahpaşa)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Prof. Dr. Polat Gülkan (Çankaya University) Dr. Professor Dr. Atiye Tuğrul (Istanbul-universitetet - Cerrahpaşa) Dr. Güray Arslan (Yıldız tekniske universitet) - Ferdi Erdoğan (İMSAD) - Sinan Türkkan (Jordskælvforstærkningsforening)

Session - 6.1: ØKOSYSTEM, NATURLIGE RESSOURCER OG KLIMATÆNDRING Tilpasning

Moderator: Prof. Dr. Azime TEZER (Istanbul tekniske universitet)

Højttalere: - Dursun Yıldız (Water Policy Association) - Engin Işıltan (ÇEDBİK) Ender Peker (Çankaya Universitet, Istanbul Policy Centre) - Original Gemciler (WWF Tyrkiet) - Bahtiyar Kurt (UNDP) - Assoc. Dr. Harun Aydın (Hacettepe Universitet)

PARALLELSESSIONER 2. AFSNIT

SESSION - 1.2: KOMMUNIKATION MED RISIKOSTYRING

Moderator: Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU (Istanbul Metropolitan Municipality)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Nuray Karancı (Mellemøsten tekniske universitet) Underviser. Medlem Canay Doğulu (TED University) Underviser. Gözde İkizer (TOBB University of Economics and Technology) - Assoc. Dr. Professor Dr. Gülüm Tanırcan (Boğaziçi Universitet) Underviser. Medlem Nazan Cömert Baechler (Marmara University)

SESSION - 2.2: JORDKVÆKNING EFTER: FORBEDRING

Moderator: Gürkan AKGÜN (Istanbul Metropolitan Municipality)

Højttalere: - Selim Kaçmazoğlu (İstanbul provinsielle direktorat for national uddannelse) - Remzi Albayrak (İstanbul Metropolitan Municipality) - Giray Moralı (Istanbul provinsielle direktorat for miljø og urbanisering) - Assoc. Dr. Ezgi Orhan (Çankaya University)

Session - 3.2: SKADE I ISTANBUL

Moderator: Dr. Cecilia Nievas (GFZ)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Eser Çaktı (Boğaziçi Universitet) - Prof.Dr. Dr. Haluk Sucuoğlu (Mellemøsten tekniske universitet) Dr. Prof. Dr. Alper İlki (Istanbul tekniske universitet) - Assoc. Dr. Professor Dr. Nevra Ertürk (Yıldız tekniske universitet, ICOMOS) Underviser. Medlem Özgün Konca (Boğaziçi Universitet)

SESSION - 4.2: RISIKOVERFØRING AF RISIKO

Moderator: Prof. Vi ER Mustafa (Tyrkiet Jordskælv Foundation)

Højttalere: - İsmet Güngör (Natural Disaster Insurance Institution) - Mehmet Akif Eroglu (Tyrkiet forsikringsselskaber Association) - Serpil Ozturk (Natural Disaster Insurance Institution) - Professor Dr. Sinan Akkar (Boğaziçi Universitet) - Güneş Karakoyunlu (Milli-Re)

Session - 5.2: DURABLE URBANIZATION

Moderator: - Professor Dr. İbrahim Orhan Demir (Istanbul Metropolitan Municipality) Talere: - Assoc. Dr. Ufuk Hancılar (Boğaziçi University) - Nusret Alkan (İGDAŞ) - METRO A.Ş. - M. Kemal Demirkol (GTE) - ISKI - KIPTAS

Session - 5.3: DURABLE SPATIAL PLANTERING

Moderator: Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy (Istanbul tekniske universitet) Talere: - Prof.Dr. Dr. Professor Dr. Nihal Ekin Erkan (Marmara University) - Prof.Dr. Dr. Handan Türkoğlu (Istanbul tekniske universitet) - Assoc. Dr. Prof. Dr. Seda Kundak (Istanbul tekniske universitet) Professor Dr. Zeynep Deniz Yaman Galantini (Istanbul tekniske universitet) Dr. Flere fagfolk, der hedder murat balamir

3 DECEMBER 2019

RUNDTBORDSessioner

(PROBLEMER, LØSNINGER OG PROJEKTION)

TEMA - 1: RISIKOSTYRING OG KOMMUNIKATION

TEMA - 2: Nødstyring og forbedring

TEMA - 3: FORSTÅENDE RISIKO

TEMA - 4: RISIKOFINANSIERING OG KOMMUNIKATION

TEMA - 5: UDVARELIG RUMLIG PLANLÆGNING OG UDVIKLING

TEMA-6: ØKOSYSTEM, NATURLIGE RESSOURCER OG KLIMATÆNDRING Tilpasning

LUKKET- OG EVALUATIONSMESSE

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar