Istanbul jordskælvsværksted starter i morgen

istanbul jordskælv calistayi starter i morgen
istanbul jordskælv calistayi starter i morgen

Det internationale jordskælvsværksted arrangeret af Istanbul Metropolitan Municipality for at gøre Istanbul til en katastrofebestandig by starter i morgen. Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality, holder åbningstalen og drøfter virkningerne af et muligt jordskælv i byen og løsninger på det. Workshop 2-3 afholdes i Istanbul Congress Center i december.

Dep Istanbul jordskælvsværksted arrangeret af Istanbul Metropolitan Municipality, hvor nationale og internationale interessenter mødes, starter i morgen. Workshoppen, der vil vare i to dage, vil løse problemerne i Istanbul, især jordskælv, alle mulige katastrofer, løsninger og projektforslag.

Workshopen starter med åbningstalen fra IMM-præsident Ekrem İmamoğlu. over 700'un deltagere mødes.

WORKSHOP I ISTANBUL CONGRESS CENTER

Workshoppen sigter mod at analysere problemerne, der forhindrer Istanbul i at blive modstandsdygtige over for mulige destruktive jordskælv og andre naturkatastrofer, og at udvikle løsninger og projektforslag.

Efter åbningstalen på workshoppen, prof. Dr. Marco Bohnhoffs tale med titlen S The Seismotectonic Status of the North Anatolian Fault and its meaning for Earthquake Hazard alacak.

Under workshopen vil den tematiske titel 6, der er fastlagt i henhold til principperne annonceret i 'Sendai-rammeplan', der tages i betragtning af De Forenede Nationers Center for Disaster Risk Reduction (UNDRR), blive drøftet:

  • Katastrofe risikostyring
  • Emergency Management,
  • Katastrofeanalyse,
  • Forbedring af katastrofens risikofinansieringskapacitet / katastrofeøkonomi,
  • By- / fysisk planlægning, design, renovering, udvikling
  • Klimaændringstilpasning med bevarelse af økosystemer og naturressourcer

Repræsentanter fra De Forenede Nationer, Japan, USA, Tyskland, Italien og Frankrig holder foredrag om forskellige emner i workshoppen, der afholdes i Istanbul Congress Center.

PROGRAMINFORMATION:

Programdato: 2-3 December 2019

Ur: 09.00-18.30

Adresse: Istanbul Congress Center - Beyazit Hall

Harbiye, Darülbedai Street No: 3, 34367 Şişli / İstanbul

ISTANBUL AARTHQUAKE WORKSHOP PROGRAM FLOW

2 DECEMBER 201

Keynote- 1: Seismotektonisk status for nordanatolisk fejl og betydning for jordskælvfare Dr. Marco BOHNHOFF

Keynote - 2: Bidrag af marine jordvidenskaber til Istanbul Jordskælv Hazard Analyse

Højttaler: Dr. Pierre HENR

Keynote - 3: Strukturel sårbarhed overfor fare for jordskælv

Højttaler: Dr. Cecilia NIEVAS

Keynote - 4: Risikostyring for katastrofer for lokale myndigheder

Højttaler: Dr. Fouad BENDIMERAD

Keynote - 5: Holdbare og bæredygtige byer

Højttaler: Prof. Dr. Kontakt azime direkte

Keynote - 6: Betydningen af ​​katastrofens risikofinansiering i risikobegrænsning

Taler: Salih ERDURMUŞ

Keynote - 7: Emergency Management

Højttaler: Prof. Dr. Mikdat KADIOĞLU

PARALLELSESSIONER 1. AFSNIT

Session - 1.1: Håndtering af katastroferisiko

Moderator: Dr. Fouad Bendimerad (Jordskælv og Megasehir-initiativet)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Dr. Haluk Eyidoğan - Shoji Hasegawa (JICA) Underviser. Medlem Meltem Şenol Balaban (Mellemøsten tekniske universitet) - Erdem Ergin (UNDP)

Session - 2.1: EMERGENCY MANAGEMENT

Moderator: Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu (Istanbul tekniske universitet)

Talere: - Zafer Baybaba (Istanbul Provincial Security Directorate) - Abdurrahman Yildirim (KIZILAY) - Murat Yazici (Istanbul Metropolitan Municipality) - Ali Nasuh Mahruki (præsident for AKUT Foundation) - Assoc. Dr. Gülşen Aytaç (Istanbul tekniske universitet)

SESSION - 3.1: ISTANBUL JORDKVÆRKEFARE

Moderator: Prof. Dr. Marco Bohnhoff (GFZ)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Mustafa Vi (Tyrkiet Jordskælv Foundation) - Professor Dr. Haluk Özener (Boğaziçi Universitet) Dr. Prof. Dr. Ziyadin Çakır (Istanbul tekniske universitet) Dr. Vis Okans fulde profil Dr. Professor Dr. Semih Ergintav (Boğaziçi Universitet) Dr. Sinan Özeren (Istanbul tekniske universitet)

SESSION - 4.1: FINANSIERING FOR RISIKO

Moderator: Pelin Kihtir Öztürk (forretningsplatform for mål) Højtalere: - TÜSİAD - Oktay bedstefar (MUSIAD) - Nart Levent (Istanbul Chamber of Industry) - Yuichiro Takada (JICA Tyrkiet) - Robust SMV

Session - 5.1: holdbare bygninger

Moderator: Prof. Dr. Atiye Tuğrul (İstanbul Universitet - Cerrahpaşa)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Prof. Dr. Polat Gülkan (Çankaya University) Dr. Professor Dr. Atiye Tuğrul (Istanbul-universitetet - Cerrahpaşa) Dr. Güray Arslan (Yıldız tekniske universitet) - Ferdi Erdoğan (İMSAD) - Sinan Türkkan (Jordskælvforstærkningsforening)

Session - 6.1: ØKOSYSTEM, NATURLIGE RESSOURCER OG KLIMATÆNDRING Tilpasning

Moderator: Prof. Dr. Azime TEZER (Istanbul tekniske universitet)

Højttalere: - Dursun Yıldız (Water Policy Association) - Engin Işıltan (ÇEDBİK) Ender Peker (Çankaya Universitet, Istanbul Policy Centre) - Original Gemciler (WWF Tyrkiet) - Bahtiyar Kurt (UNDP) - Assoc. Dr. Harun Aydın (Hacettepe Universitet)

PARALLELSESSIONER 2. AFSNIT

SESSION - 1.2: KOMMUNIKATION MED RISIKOSTYRING

Moderator: Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU (Istanbul Metropolitan Municipality)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Nuray Karancı (Mellemøsten tekniske universitet) Underviser. Medlem Canay Doğulu (TED University) Underviser. Gözde İkizer (TOBB University of Economics and Technology) - Assoc. Dr. Professor Dr. Gülüm Tanırcan (Boğaziçi Universitet) Underviser. Medlem Nazan Cömert Baechler (Marmara University)

SESSION - 2.2: JORDKVÆKNING EFTER: FORBEDRING

Moderator: Gürkan AKGÜN (Istanbul Metropolitan Municipality)

Højttalere: - Selim Kaçmazoğlu (İstanbul provinsielle direktorat for national uddannelse) - Remzi Albayrak (İstanbul Metropolitan Municipality) - Giray Moralı (Istanbul provinsielle direktorat for miljø og urbanisering) - Assoc. Dr. Ezgi Orhan (Çankaya University)

Session - 3.2: SKADE I ISTANBUL

Moderator: Dr. Cecilia Nievas (GFZ)

Højttalere: - Prof.Dr. Dr. Eser Çaktı (Boğaziçi Universitet) - Prof.Dr. Dr. Haluk Sucuoğlu (Mellemøsten tekniske universitet) Dr. Prof. Dr. Alper İlki (Istanbul tekniske universitet) - Assoc. Dr. Professor Dr. Nevra Ertürk (Yıldız tekniske universitet, ICOMOS) Underviser. Medlem Özgün Konca (Boğaziçi Universitet)

SESSION - 4.2: RISIKOVERFØRING AF RISIKO

Moderator: Prof. Vi ER Mustafa (Tyrkiet Jordskælv Foundation)

Højttalere: - İsmet Güngör (Natural Disaster Insurance Institution) - Mehmet Akif Eroglu (Tyrkiet forsikringsselskaber Association) - Serpil Ozturk (Natural Disaster Insurance Institution) - Professor Dr. Sinan Akkar (Boğaziçi Universitet) - Güneş Karakoyunlu (Milli-Re)

Session - 5.2: DURABLE URBANIZATION

Moderator: - Professor Dr. İbrahim Orhan Demir (Istanbul Metropolitan Municipality) Talere: - Assoc. Dr. Ufuk Hancılar (Boğaziçi University) - Nusret Alkan (İGDAŞ) - METRO A.Ş. - M. Kemal Demirkol (GTE) - ISKI - KIPTAS

Session - 5.3: DURABLE SPATIAL PLANTERING

Moderator: Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy (Istanbul tekniske universitet) Talere: - Prof.Dr. Dr. Professor Dr. Nihal Ekin Erkan (Marmara University) - Prof.Dr. Dr. Handan Türkoğlu (Istanbul tekniske universitet) - Assoc. Dr. Prof. Dr. Seda Kundak (Istanbul tekniske universitet) Professor Dr. Zeynep Deniz Yaman Galantini (Istanbul tekniske universitet) Dr. Flere fagfolk, der hedder murat balamir

3 DECEMBER 201

RUNDTBORDSessioner

(PROBLEMER, LØSNINGER OG PROJEKTION)

TEMA - 1: RISIKOSTYRING OG KOMMUNIKATION

TEMA - 2: Nødstyring og forbedring

TEMA - 3: FORSTÅENDE RISIKO

TEMA - 4: RISIKOFINANSIERING OG KOMMUNIKATION

TEMA - 5: UDVARELIG RUMLIG PLANLÆGNING OG UDVIKLING

TEMA-6: ØKOSYSTEM, NATURLIGE RESSOURCER OG KLIMATÆNDRING Tilpasning

LUKKET- OG EVALUATIONSMESSE

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar