Istanbul Card Smart vil være i centrum af Istanbul

istanbulkart vil være i centrum af smart istanbul
istanbulkart vil være i centrum af smart istanbul

Istanbul er verdens mest intelligente af den nye ledelse af byen fastsat med det mål at gøre en af ​​IMM, når realisere automatisering af bylivet, Istanbul Card findes blandt Tyrkiets mest anvendte kort vil validere alle felter, for at lancere uddannelsesprogrammer til titusinder af unge ledere træning .

De fem navne, der styrer ITM-processen med IMM, er 13 i går. Bil Smart Cities ”inden for rammerne af Istanbul Informatics Congress. Informatik Foreningen af ​​Tyrkiet og kongressen arrangeret af Bahcesehir Universitet, modereret sessionen IMM Databeskyttelse afdelingschef Dr. Erol Özgüner gjorde det. Mødets talere var BELBİM A.Ş. General Manager Yücel Karadeniz er General Manager for İSTTELKOM A.Ş. Nihat Narin, daglig leder af ISBAK A.Ş. General Manager Esat Temimhan og UGETAM A.Ş. Generaldirektør Dr. Ibrahim Edin var.

Ingen “Smart City yoksa uden infrastruktur

İSTTELKOM A.Ş. General Manager Nihat Narin erklærede, at ISTTELKOM AS giver grundlaget for “Smart Cities .. Narin sagde: biz Vi vil præsentere det vigtigste element, der kan hjælpe bylivet med at blive automatiseret eller til at bringe 'Industri 4.0' til live.

I Vi er nødt til at forstå Jorden for at forstå vigtigheden af ​​vores arbejde. Verdens telekominfrastruktur installerer nye funktioner. God og perfekt infrastruktur er ikke længere en merværdi for Telecom-operatører. Infrastrukturvirksomheder vil gøre dette job nu, ”sagde han.

Narin sagde: "Hvis der ikke er nogen infrastruktur, er der ingen 'Smart City', sagde Nar Narin." Vi vil fremsætte al vores erfaring for at sikre, at telekominfrastrukturen fungerer korrekt.

En ny æra er startet for Istanbul

İSBAK A.Ş. Esat Temimhan, General Manager for Istanbul, sagde, at en ny æra er begyndt for Istanbul.

İSBAK A.Ş. Temimhan erklærede, at 10 udfører F & U-aktiviteter, og at der er kandidat- og doktorgradsstuderende i dette team. Temimhan sagde, at de er åbne for alle ideer, når de siger mek Smarte løsninger til byens behov betyder 'Smart City' davet og opfordrede alle til at bidrage.

Istanbul Card udvikles på 2020

Efter Temimhan, BELBİM A.Ş. General Manager Yücel Karadeniz sagde: ”Istanbul-kortet er blevet brugt som transportkort indtil i dag. Vi transformerer dette transportkort ved at placere det i centrum af byens liv. ” Karadeniz sagde, at 20 er en million aktive Istanbul-kort, og ikke kun Istanbul-beboere bruger det. Dette antal lige antal kort fra Sortehavsområdet Tyrkiets største bank, forklarer, at et nummer to gange størrelsen af ​​kortet er rapporteret, at Istanbul nutidsværdi nåede milliarder $ 3.

Ifølge Sortehavet vil Istanbul Card i første halvdel af 2020 være gyldigt på store markeder, caféer og kæder i byen, og shopping vil være muligt med Istanbul Card. Istanbul-kortet, som forventes at blive fusioneret med Museumskortet, bliver et bykort.

Vi ved ikke, hvad vi er ved

UGETAM A.Ş. Generaldirektør Dr. İbrahim Edin nævnte, at vi ikke har nok information om Istanbul. professor Dr. Edin siger: ”Det vides ikke, hvilket rør der passerer gennem den historiske halvø, og sidste gang rørventilen opretholdes. Som et resultat ved vi ikke, hvad vi sidder på i dag. Vi ved ikke, hvilke risici vi står overfor på jordskælvsiden, naturgas- og vandsiden. Han påpegede også vigtigheden af ​​at optage inventar. Dr. Edin annoncerede lanceringen af ​​”Young Leaders Training Program için for omkring 10 tusinde unge talenter.

Istanbuls data bliver tydelige

Taler i slutningen af ​​talen Dr. Özgüner sagde, at der er behov for en “Big Data” -platform for at styre alle disse initiativer. På dette tidspunkt er integrationen af ​​IMM om dette emne bemærkelsesværdig. Özgüner sagde, at den næste opgave er at give mening om disse data og derefter bruge dem i løsninger.

Olien fra den nye æra, guldet vurderes som data, sagde Dr. Özgüner gav også den gode nyhed, at Istanbuls data ville blive Veri Open Data ile med en undersøgelse udført i ”Zemin Istanbul”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar