88 har ingen idé om Channel Istanbul

istanbullularin yuzde har ingen idé om kanal istanbul
istanbullularin yuzde har ingen idé om kanal istanbul

Istanbul Metropolitan-borgmester Ekrem Imamoglu, 88'n procent af beboerne i Istanbul oplyste, at de ikke har nogen idé om Channel Istanbul, der blev annonceret i januar, vil åbne for det offentlige værksted. Imamoglu sagde, at Ingen kan pålægge 3 far til et barn, borgeren Ekrem Imamoglu, 'Vi fremstiller Kanal Istanbul.' Alt, hvad vi gør, skal gavne denne by. Hvorfor bruger vi ifølge officielle tal 15 milliarder pund i dette land, hvor arbejdsløsheden er 75 procent? Lad os ikke forråde Istanbul. Lad os ikke overlade en dårlig arv til vores børn. ”

Borgmester Ekrem İmamoğlu, der ledede mødet i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) i december, fremsatte udsagn om det resterende Kalan Istanbul-projekt.

88'nin procent af Istanbul i en undersøgelse af kanalen om Istanbul, "Jeg har ingen idé," sagde Ekrem Imamoglu, den første uge i januar for at åbne et offentligt værksted for at invitere forskere til at tale, sagde han. İmamoğlu, der inviterede medlemmer af forsamlingen til værkstedet, sagde:

E Der har hidtil ikke været et offentligt værksted om Kanal Istanbul. Forskere bør diskutere dette spørgsmål. Ingen kan pålægge 3 far til et barn, en borger Ekrem İmamoğlu. Alt, hvad vi gør, skal gavne denne by. Hvorfor bruger vi ifølge officielle tal 15 milliarder pund i dette land, hvor arbejdsløsheden er 75 procent? Lad os ikke forråde Istanbul. Lad os ikke overlade en dårlig arv til vores børn. ”

Imamoğlu understregede, at Istanbul er tusind byer unikke med sine naturlige skønheder, historiske og geopolitiske placering og ikke har brug for skøre projekter. İmamoğlu fortsatte sine ord som følger:

“Har Istanbul brug for Canal Istanbul? 15 millioner kvadratmeter landbrugsjord, hvilket svarer til 136 procent af det samlede antal, vil blive ødelagt. Denne by har en fuld 1 million ledige boligmasse. Hvilken procentdel af zoner er tom i hele byen? Er det nogensinde blevet beregnet? 1 millioner kaldes 150 tusind nye befolkning. Jeg tror, ​​2 vil være millioner. 1 milliarder 250 millioner kubikmeter udgravning siges at være påfyldt. Jeg tror, ​​2 vil være en milliard kubikmeter. En erklæring sagde de to altid gjort i Tyrkiet. Se, tankskibets passage er nu faldende i Bosphorus. Tyrkiet også er fælles rørledninger til transport af olie og gas blev foretaget. Tanktransport vil blive minimeret i de kommende år. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar