IZBAN Tepekoy Izmir busstationer og kort

Izmir Metro Saatleri billetpriser Stationer og kort
Izmir Metro Saatleri billetpriser Stationer og kort

İZBAN Tepeköy İzmir Ekspeditionstider: İZBAN er et af de største bybanetransportsystemer i Tyrkiet med lufthavnsforbindelse, der tjener på forstæderlinjen mellem Aliağa Selçuk. Antallet af stationer i hurtigtransportkøretøjet, der har titusinder af besøgende hver dag, steg til 32 med åbningen af ​​Hilal og til 38 med åbningen af ​​Torbalı-linjen. Senere sammen med de linjer, der er åbnet med antallet af stationer 41 İZBAN, er İzmir2 et jernbanesystem, der tager den store belastning i retning af offentlig transport. Line opererede i samarbejde med TCDD og Izmir Metropolitan Municipality 136 kilometer lang.

İZBAN Stationer

136 kilometer Alle af dem har deaktiveret adgang på İZBAN-linjen 41 Der er stationer. Fra henholdsvis nord til syd:

 1. Aliaga,
 2. Biçerov til,
 3. Hatundere,
 4. Menemen,
 5. Egekent 2,
 6. Ulukent
 7. Egekent,
 8. Ata Industry,
 9. Cigli,
 10. Mavişehir,
 11. Şemikler,
 12. Demirköprü,
 13. Narcissus,
 14. Karşıyaka,
 15. Alaybey,
 16. Naldöken,
 17. Turan,
 18. Flag,
 19. Salhane,
 20. Halkapinar,
 21. Alsancak
 22. Hilal
 23. bælte,
 24. Sirinyer,
 25. Løb,
 26. revolution,
 27. District Garage,
 28. Esbas,
 29. Gaziemir,
 30. cisterne,
 31. Adnan Menderes Lufthavn,
 32. Cumaovası,
 33. Develi,
 34. Monopoly,
 35. roer,
 36. Kuşçubur er,
 37. taske,
 38. Tepeköy,
 39. Sundhed
 40. Belevi
 41. Selcuk

tjene stationer. Alaybey, Karşıyaka, Nergiz og Şirinyer stationer er under jorden, andre stationer er over jorden.

İZBAN Overførselsstationer

Fra Halkapınar og Hilal stationer til İzmir metro; Busser kan overføres fra Alsancak, Bicerova, Cumaovasi, Cigli, Egekent, Esbas, Halkapinar, Hatundere, Kemer, Mavisehir, Menemen, Salhane, Sarnic, District Garage, Sirinyer, Turan og Ulukent stationer. Adnan Menderes Lufthavn kan nås fra stationen med samme navn syd for linjen. Alaybey, Alsancak, Halkapınar og Mavişehir kan overføres til sporvognslinjer.

İZBAN Ekspeditionstider 2019

 • Ekspeditionstid: 05: 20
 • Ankomsttid til sidste station: 01: 23

Hvad tid åbner İZBAN?

İZBAN, der tjener på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk, åbner kl 05.20 på hverdage. Undertiden kan timerne variere i løbet af helligdage.

Hvad tid lukker İZBAN?

IZBAN, der tjener på forstæderbanen mellem Aliaga og Selcuk, lukker kl. 01.23 i løbet af weekenden. Undertiden kan timerne variere i løbet af helligdage.

136-stationen er placeret langs ruten til İZBAN, der kører på 40 kilometer forstæderlinjen mellem Aliağa og Selçuk. Den nordlige akse mellem Aliağa og Menemen omtales som den centrale akse mellem Menemen og Cumaovası og den sydlige akse mellem Cumaovası og Tepeköy og Selçuk.

Om İzmir İZBAN

İZBAN er et af de største offentlige jernbanesystemer til offentlig transport i Tyrkiet med lufthavnsforbindelse, der tjener på forstæderbanen mellem Aliağa og Selçuk.

IZBAN, der begyndte sin rejse til forudgående drift i 30 i august 2010, blev etableret af TCDD og 50-partnerskaber mellem Izmir Metropolitan Municipality. Virksomheden blev betragtet som værdig til kategorien İşbirliği Bedste samarbejde ”i 3-kategorien af ​​International Association of Public Transport (UITP) for sin evne til at nå 225 tusind passagerer med den innovation, der blev skabt på en linje, der transporterer 2013 tusinde passagerer om dagen.

Antallet af stationer i İZBAN, der startede driften med 31-stationen, steg først til 32 med åbningen af ​​Hilal og derefter til 38 med åbningen af ​​Torbalı-linjen. Med introduktionen af ​​sundheds- og Selçuk-stationerne steg antallet af stationer til 40. Hilal er det andet skæringspunkt mellem İzmir Metro og İZBAN efter Halkapınar, og det har givet en stor bekvemmelighed for passagerer, der kommer fra sydlig retning til Izmir Metro ved at nå retning af Konak. Med åbningen af ​​stationerne i Developi, Tekeli, Beet, Kuşçuburun, Torbalı, Tepeköy, Sağlık og Selçuk, blev stationerne, der fulgte efter Cumaovası, 550 kilometer fundet.

İZBAN-linjen, der strækker sig til Bergama i nord, når 185 kilometer, når projektet er afsluttet.

İzmir Rail Systems Network Map - İZBAN Map

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar