Izmir Folding Bicycle Application

izmir program til sammenfoldelig cykel
izmir program til sammenfoldelig cykel

Med den nye anvendelse af Izmir Metropolitan Municipality vil det være muligt at køre på kommunale busser med foldecykler på bestemte tidspunkter.

Metropolitan Municipality, der har underskrevet vigtige projekter for at gøre Izmir til en "cykelby", starter en ny ansøgning. 26-applikationen, der trådte i kraft i august, giver dig mulighed for at rejse på offentlige busser med sammenklappede cykler på bestemte tidspunkter.

Izmir Metropolitan Municipality fjerner hindringerne for cyklister til at drage fordel af offentlig transport en efter en for at fremme og tilskynde til brug af cykler i byen. Inden for rammerne af den afgørelse truffet af ESHOTs generaldirektorat, cykelbrugere, 26 Fra august 2019 dato er det muligt at drage fordel af offentlig transporttjeneste med foldecykler i bestemte tidszoner.

Derfor kan bybusserne boardes i weekender og helligdage med foldede cykler i løbet af ugen mellem 09.00-16.00 og 21.00-06.00 timer.

Izmir Metropolitan Municipality i de senere år med arrangementerne foretaget af jernbanesystemet og søtransport gav fordel for cykelpassagererne, nogle busser har monteret et specielt apparat til transport af ikke-foldbare cykler.

Eksempel by i cykeltransport

Izmir Metropolitan Municipality, der har vendt sig mod miljøtransportmodeller for at finde løsninger på trafikdensiteten og for at bidrage til udgangen fra klimakrisen, udfører vigtige arbejder for at fremme brugen af ​​cykler i byen. Brugen af ​​cykler steg med introduktionen af ​​cykelstier og cykeludlejningssystemet İS BİSİM Kent til byen fik fart, da Izmir-borgmester Tunç Soyer ofte foretrak cykling i bytransport i stedet for autoritetsbilen. Izmir Metropolitan Municipality planlægger at øge den eksisterende cykelsti i byen til 2030 kilometer med 453, for at give adgang til de indre dele af byen med cykel og at øge adgangen til cykelstationer til jernbanesystemnet og overførselscentre. Izmir, det EU-finansierede "Come Tyrkiet Bike" projekt blev udvalgt som en pioner i byen.

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar