Izmit Village Roads moderniseres

izmit Bugtveje moderniseres
izmit Bugtveje moderniseres

Izmit Village Roads moderniseres; Kocaeli Metropolitan Municipality, der lægger stor vægt på transportprojekter, udfører vejvedligeholdelse, reparation og renovering i landsbyer såvel som i bycentre. I denne retning blev asfaltbelægning udført i landsbyerne Gedikli og Zeytinburnu i Izmit-distriktet, hvis veje blev beskadiget på grund af infrastrukturarbejder. Med de overbygningsarbejder, der blev udført, blev komforten ved landsbyveje Gedikli og Zeytinburnu øget, og borgernes tilfredshed blev sikret.

635 TON ASFALT TIL MANCARCI DILLAGE

Aktiviteterne i Institut for Videnskabsafdeling i landsbyen Izmit fortsætter intensivt deres arbejde på landsbyens veje, asfalteret Gedikli Village Mancarcı-regionen. Inden for undersøgelsesområdet blev 500 tons PMT-materiale og 6 tons asfalt lagt på vejen med 470 meter længde og 635 meter bredde.

950 METER-VEJ ER ASFALTERET I ZEYTINBURNU DYRNING

Zeytinburnu Village Civcivoğlu-regionen udfører også arbejde i Institut for Videnskab, hold, 950 meter længde og 6 meter bredde vej har også udført overbygningsarbejde. 120 tons PMT-materiale og tusinde 209 tons asfalt blev lagt.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar