Izmit D-100 løftere til fodgængeroverløb Kontinuerlig rengøring

fodgængere øvre elevatorer i Kocaelide rengøres uden afbrydelse
fodgængere øvre elevatorer i Kocaelide rengøres uden afbrydelse

Izmit D-100 fodgængeroverløbslifte løbende rengøring; Fodgængeroverganger og elevatorer i disse overfladevægter er af stor betydning for transport af normale borgere såvel som ældre, gravide og handicappede borgere. Kocaeli Metropolitan Municipality Park Garden og Green Areas Department-teams for at få borgerne til at bruge elevatorerne på en ren måde på fodgængerbroerne i Izmit D-100 til at rense elevatoren.

15 Fodgængerovergang 36 LIFT


Der er 100-elevatorer på 15-fodgængerovergangen på Izmit D-36. På D-100-ruten rengøres elevatorerne, der bruges til offentlig transport til fodgængerbroerne, med jævne mellemrum. Borgernes tilfredshed opnås gennem rengøringsaktiviteter.

IS ER TILGÆNGELIG

Med introduktionen af ​​vintermånederne og stigningen i nedbør kan der forekomme natafisninger på overgangene. Park-haver og afdelinger med grønne områder, der tager dette i betragtning, samt rengøring af elevatorens overflade til forebyggelse af isdannelser. Hold hælder flydende opløsning på jorden, hvor borgerne går på overfladerne. Mens isen optøes med det spildte stof, forhindrer 24 dannelse af isdannelse i timen.

ÅBEN TIL ALLE

Moderne fodgængeroverganger bygget af Kocaeli Metropolitan Municipality har elevatorer. Disse elevatorer, som tidligere kun var tilgængelige for handicappede og ældre, er nu åbne for brug af 7 / 24 for alle vores mennesker. Borgere, der vil nå offentlig transport, stopper gennem overgangen kan komme op og ned ved hjælp af elevatoren og rulletrapper.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar