Izmit rejsekortkontor flytter til et nyt sted

izmit rejsekortkontor flytter til et nyt sted
izmit rejsekortkontor flytter til et nyt sted

Omfanget af tjenester, der tilbydes borgere af Kocaeli Metropolitan Kommune Afdeling for transport og trafikstyring fortsætter. I denne sammenhæng flyttes det centrale kontor for rejsekort på messen til kystsiden af ​​Mimar Sinan Overpass.

SKAL FLYTTES TIL NY BYGNING


Kocaeli Metropolitan Municipality, der sigter mod hurtigt at finde løsninger til stigende Kent Card-krav og service på stedet, har etableret 'Travel Cards Office' i distrikter. Kontorer oprettet for at imødekomme kravene på stedet og uden problemer tjene borgerne. I denne sammenhæng flyttes Seyahat Travel Cards hovedkontor, der serverer i byens centrum, til Mimar Sinan Overpass for at yde bedre service.

MED ØGET AF BEHOV

Rejsekort Centralkontor, der i øjeblikket er på messen, med stigningen i befolkningstæthed, fremkom behovet for en større servicebygning. For at imødekomme det voksende behov flyttes hovedkontoret til caféområdet ved havet af Mimar Sinan Overpass.

BEDRE SERVICE TIL BORGERE

Rejsekort Centralkontor vil blive udstedt rabatterede og gratis rejsekort og visumprocedurer. Antallet af ansatte vil stige, når rejsekortkontoret flytter til det nye sted. Kontoret vil fremskynde tjenesterne, og byens centrum reagerer hurtigere på borgernes behov.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer