Globale giganter af jernbanen kommer til Eskisehir

jernbanegiganter, der kommer til Eskisehir
jernbanegiganter, der kommer til Eskisehir

Jernbanens globale giganter kommer til Eskişehir; Organiseret af Modem Fuarcılık med støtte fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur Rail Industry Show Jernbanesektorens infrastruktur og teknologiudstilling samler det samlede antal 500 milliarder euro omsætning jernbanespilere på det globale marked med de lokale industrielle i Eskişehir.

Nedtællingen er begyndt på messeindustriens messe, jernbanesektorens infrastruktur og teknologimesse, der sigter mod at samle repræsentanter for den offentlige og private sektor for den internationale jernbanesektor. 14-16 arrangeres med støtte fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur i april 2020 med tilrettelæggelsen af ​​moderne messer. Eskişehir Governorship, TCDD Transportation Inc., Ankara Chamber of Industry; Eskişehir Chamber of Commerce, Eskişehir Chamber of Industry, Eskişehir OSB, TMMOB Chamber of Electrical Engineers Eskişehir Branch, DTD Railway Transport Association og Rail Systems Association er blandt de institutioner, der støtter begivenheden.

15 100 indenlandske og udenlandske virksomheder fra landet, 3 afholdes med deltagelse af mere end tusind besøgende, messen vil være grundlaget for etablering af nye forretningskontakter og udvikling af eksisterende relationer. Sektorens førende aktører med en global markedsandel på 500 milliarder euro vil deltage i messen. Tyrkiet og verdens infrastruktur, overbygning, teknologi, sikkerhed, elektrificering, signalering og it-virksomheder vil være letbane producenter, samt Rail Industry Show i kommunikation.

Projekter mødes finansfolk En dag før messen afholder 13 en konference med jernbaneinvestorer og projektejere i april. Projekter, finansieringsmodeller og kilder vil blive drøftet inden for konferencen. Konferencen vil omfatte banker, fondsforvaltere, lokale og udenlandske regeringsrepræsentanter, lokale regeringer, projektkonsultation, forsikringsselskaber og juridiske virksomheder. I henhold til anmodningen vil der også blive afholdt en-til-en-møder for samarbejde. Efter konferencen afholdes et separat seminar samtidigt med messen, hvor specifikke emner i sektoren diskuteres.

Teknologiske, akademiske og industrielle 4.0-emner vil blive drøftet af eksperter under konferencerne, der skal afholdes under messen. udvikling af jernbaner i Tyrkiet, blandt de emner, der skal evalueres og 2023 mål der skal gøres, være forberedt på de kommuner, der er omfattet af en separat panel Subway investeringer.

Hjemmebase Eskisehir

Eskişehir handelskammerformand Metin Güler sagde, at messen er af stor betydning for Eskişehir og sagde: şüphesiz En af de vigtigste grunde til, at vores kammer besluttede at investere i Eskişehir Fair Convention Center er jernbanesektoren. Udviklingsministeriet gav os den største støtte til en anatolisk by. At bidrage til lobbystyrken i jernbane-, luftfart- og keramikklynger er et af de vigtigste mål for den fair industri, der dannes i Eskişehir. Den entreprenør, der førte vort land til et moderne industri og sub-industrier, regulering af handel Eskişehir'deyken enkelt skæringspunkt af jernbanerne i Tyrkiet så naturligt vores provins. "

Regionen er strategisk vigtig

Moris Revah, daglig leder for moderne messer, sagde, at de sigter mod at gøre et godt stykke arbejde med jernbanesektorens infrastruktur og teknologimesser. Revah sagde, kapsamında Inden for denne vigtige organisations rækkevidde vil ikke kun messen, men også konferencer og forskellige arrangementer finde sted. Dagen inden messen åbner arrangerer vi især en meget seriøs konference med eksperter inden for jernbanefinansiering. Finansiører, der er i begyndelsen af ​​pengene på jernbaner på verdensplan, vil komme til vores land. Disse mennesker vil være i stand til at kommunikere direkte med virksomhederne efter konferencen. ”

Fremhævede, at det vigtigste kriterium for et lands udvikling er jernbanenettet, sagde Revah: ”Jernbanesystemet aflaster ikke kun vejtrafik, men også en mere effektiv transportmodel. Du kan maksimalt indlæse 25 tons i en TIR, men det er kun muligt at indlæse 60 tons i en vogn. Når 50-vognen er på toget, er kontoen indlysende. Derudover er jernbanetransport billigere end 60 ad søvejen og 80 ad vej. Dünya (Verden)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar