Tyrkiet laver Coal købekontrakt Engineer

kalkun kul kontrakt vil være ingeniører lærd
kalkun kul kontrakt vil være ingeniører lærd

Produktion og elektro. Inden for rammerne af forordningen om undersøgelse og udnævnelse af kontraherede ingeniører, der skal ansættes i mekaniserede udgravningsprojekter fra direktorater for mekanisk drift, indkøbes 399-ingeniører med kontraktmæssig status, der er omfattet af dekretlovens nr. 45. Kvote og kvalifikationer for det personale, der skal ansættes i henhold til resultaterne af den skriftlige og mundtlige prøve, er angivet nedenfor. Alle meddelelser og meddelelser, der skal sendes til ansøgerne, undtagen godkendelser af aftaler, http://www.taskomuru.gov.tr oprettes fra internetadressen og sendes ikke en skriftlig anmeldelse. Ansøgere, der ikke opfylder ansøgningskravene i alle faser, annulleres. Kandidater, der er kvalificerede til at blive udnævnt, udnævnes, hvis sikkerhedsundersøgelsen og arkivforskningen er positiv.

ANSØG EKSAM ANVENDELSESVILKÅR

Kandidater, der ønsker at tage adgang til eksamen, har følgende betingelser fra fristen for 13 / 12 / 2019:

1-For at bære de generelle betingelser, der er anført i artikel 399 i dekretloven 7,

2- Kandidater fra minedrift, mekanisk og elektroteknisk afdeling ved fakulteter eller videregående uddannelsesinstitutioner, hvis ækvivalens er godkendt af Rådet for Højere Uddannelse fra fristen,

3- Mindst 2018 (halvfjerds) point fra KPSSP3-score-type som et resultat af 70-eksamen til offentlig personaleudvælgelse,
Betingelser søges.

DATO, STED OG ANSØGNINGSFORM

1- Eksamensansøgninger begynder dagen efter offentliggørelsen af ​​eksamensmeddelelsen i den officielle Gazette og slutter ved udgangen af ​​13.12.2019-dato (17.00).

2- Forudsat at de kandidater, der ønsker at tage optagelsesprøven, opfylder de ovennævnte betingelser; "Tyrkiet stenkul Enterprises Generaldirektoratet for Plateau kvarter Vineyards Street Ihsan Soyak Sokak No: 2 Zonguldak / TYRKIET" eller fra vores Generaldirektoratet fra internetadresse (http: //www.taskomuru.gov.t er) de vil give "ansøgningsskema" fuldstændige og korrekte udfyld formularen.

3- Udskriften af ​​ansøgningsskemaet underskrevet af ansøgeren og de øvrige dokumenter, der kræves til ansøgningen, skal indgives til ovennævnte adresse personligt eller pr. Post indtil udløbet af 13.12.2019 arbejdstid (17.00).

4- Ansøgninger, der ikke indgives til Generaldirektoratet inden for perioden på grund af forsinkelser i posten eller andre årsager, og dem, der ikke opfylder betingelserne i meddelelsen, behandles ikke.

5- Dokumenterne skal forelægges Generaldirektoratet for tyrkisk kommerciel kode indtil den angivne frist. Disse dokumenter kan godkendes af personaleafdelingen i Generaldirektoratet, forudsat at de originale dokumenter indsendes.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar