Tyrkiet laver Coal købekontrakt Engineer

kalkun kul kontrakt vil være ingeniører lærd
kalkun kul kontrakt vil være ingeniører lærd

Tyrkiet Kul lovdekret nr 399 underlagt kontraktlige status i at rekruttere ingeniører gør. I henhold til resultaterne af den skriftlige og mundtlige eksamen anføres kontingent og kvalifikationer for det ingeniørpersonale, der skal ansættes, i reklamen. Ansøgninger vil begynde, efter at meddelelsen er offentliggjort i den officielle avis og vil fortsætte indtil udgangen af ​​13 december 2019-arbejdstid. TTK er et af kravene, der søges i kandidater til kontraktingeniør; 2018 år KPSS KPSSP3 score type for at få mindst 70 (Seventy) point.

Tyrkiet Kul Institution 34 minedrift ingeniør, maskiningeniør og xnumx annoncerede den samlede kontraktansatte vil tage 6 5 elektroingeniør. Skriftlig og verbal 45-fase vil blive afholdt i henhold til eksamen vil blive foretaget for rekruttering af ingeniører vil blive skrevet eksamen Bülent Ecevit University 2 / 12 / 01 Tid: 2020: 10'da afholdes.

kalkun kul kontrakt vil være ingeniører lærd

DATO, STED OG ANSØGNINGSFORM

1- Eksamensansøgninger begynder dagen efter offentliggørelsen af ​​eksamensmeddelelsen i den officielle Gazette og slutter ved udgangen af ​​13.12.2019-dato (17.00).

2- Forudsat at de kandidater, der ønsker at tage optagelsesprøven, opfylder de ovennævnte betingelser; "Tyrkiet stenkul Enterprises Generaldirektoratet for Plateau kvarter Vineyards Street Ihsan Soyak Sokak No: 2 Zonguldak / TYRKIET" eller fra vores Generaldirektoratet fra internetadresse (http: //www.taskomuru.gov.t er) de vil give "ansøgningsskema" fuldstændige og korrekte udfyld formularen.

3- Udskriften af ​​ansøgningsskemaet underskrevet af ansøgeren og de øvrige dokumenter, der kræves til ansøgningen, skal indgives til ovennævnte adresse personligt eller pr. Post indtil udløbet af 13.12.2019 arbejdstid (17.00).

4- Ansøgninger, der ikke indgives til Generaldirektoratet inden for perioden på grund af forsinkelser i posten eller andre årsager, og dem, der ikke opfylder betingelserne i meddelelsen, behandles ikke.

5- Dokumenterne skal forelægges Generaldirektoratet for tyrkisk kommerciel kode indtil den angivne frist. Disse dokumenter kan godkendes af personaleafdelingen i Generaldirektoratet, forudsat at de originale dokumenter indsendes.

ANSØG EKSAM ANVENDELSESVILKÅR

Kandidater, der ønsker at tage adgang til eksamen, har følgende betingelser fra fristen for 13 / 12 / 2019:

1- For at bære de generelle betingelser, der er anført i artikel 399 i dekretloven 7,

2- Kandidater fra minedrift, mekanisk og elektroteknisk afdeling ved fakulteter eller videregående uddannelsesinstitutioner, hvis ækvivalens er godkendt af Rådet for Højere Uddannelse fra fristen,

3- I slutningen af ​​2018-eksamen til offentlig personaleudvælgelse kræves mindst 3 (halvfjerds) point fra KPSSP70-score-type.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar