Tyrkiet Skrivning Works Agency personale til at foretage indkøb

kalkun manuskripter agentur
kalkun manuskripter agentur

Kultur og Turisme Ministeriet for Tyrkiet Authoring Works Agency har udgivet en ny stillingsannoncer i den officielle avis dateret December 30, 2019. Ifølge meddelelsen, som afhænger af ministeriet for kultur og turisme i Tyrkiet Authoring Works Agency, typen vist nedenfor med KPSS score 60 basispoint til 26 medarbejdere i receptionen vil blive afholdt.


Tyrkiet Authoring Works Agency løst placeret i Manuscript Central Organisation Stedfortrædende Eksperter, herunder to-trins skriftlig og mundtlig indtagelse at gøre holdet "konkurrence test" vil blive afholdt.

KRAV TIL ADMISSIONENS UNDERSØGELSE

1. For at opfylde betingelserne i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,

2. Bibliotek, arkivering, informations- og dokumenthåndtering, tyrkisk sprog og litteratur, arabisk sprog og litteratur, persisk sprog og litteratur, historie, fakultet for teologi, videnskabshistorie, arabisk sprogundervisning, grundlæggende religiøs kultur og moralsk uddannelse, engelsk teologi, islam og At blive gradueret fra institutterne eller fakulteterne for religiøse videnskaber, islamiske videnskaber, sammenlignende litteratur, sociologi, historieundervisning, tyrkisk sprog- og litteraturundervisning eller tilsvarende af disse ved Higher Education Council eller have en doktorgrad inden for disse områder,

3. Ikke at være fyldt tredive år på datoen for den første dag i januar i det år, hvor optagelsesprøven afholdes,

4. Mindst en af ​​KPSSP-2018, KPSSP-1, KPSSP-2, KPSSP-3, KPSSP-4, KPSSP-5, KPSSP-6, KPSSP7 score typer af offentlig personaleudvælgelse afholdt af OSYM i 8 fra og med ansøgningsfristen tres (60) point. 5. Det kræves at have en score fra KPDS-YDS (C) eller tilsvarende eksamensniveau, der er accepteret af Rådet for Højere Uddannelse fra et hvilket som helst af de engelske, franske, tyske, arabiske og persiske sprog, der bestemmes af formandskabet som det prioriterede sprog, der er behov.

DOKUMENTER, DER SKAL kræves i ansøgningen og ansøgningsformularen

1. For at deltage i assistenteksamenskonkurrencen skal ansøgningsskemaet, der udfyldes på formandskabets websted sammen med følgende dokumenter, indsendes til formandskabets personale- og supporttjeneste indtil 30.01.2020- 14.02.2020 personligt eller pr. Post.

a) Original eller fotokopi af KPSS-resultatdokument eller computerudskrivning,

b) Originalen fra eksamensbeviset for videregående uddannelse eller midlertidig eksamensbevis eller kopien, der er godkendt af formandskabet,

c) Originalkopi af resultatdokumentet eller prøven, der er godkendt af formandskabet af dem, der har modtaget den tilsvarende score for de prøver, der er accepteret af KPDS-YDS eller Rådet for Højere Uddannelse,

d) To pasfotografier (4,5 × 6 cm),

e) Kandidatens baggrund.

2. Prøverne på dem, der viser sig at have afgivet falske erklæringer, betragtes som ugyldige og udpeges ikke. Det annulleres, selvom det er tildelt. De kan ikke gøre krav på nogen rettigheder, og der indgives en kriminel klage til den offentlige anklagemyndighed for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov.

3. Forsinkelser i stillingen og ansøgninger, der ikke er fremsat inden for den i meddelelsen angivne tid, tages ikke i betragtning. De ansøgninger, der kræves pr. Post, skal dog indsendes til formandskabet inden den frist, der er angivet i meddelelsen. Ansøgninger, der indsendes til formandskabet efter fristen på grund af forsinkelsen i posten, behandles ikke.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer