Karamanoğlu Mehmetbey University rekrutterer akademisk personale

karamanoglu mehmetbey universitet vil ansætte akademisk personale
karamanoglu mehmetbey universitet vil ansætte akademisk personale

De følgende enheder fra rektoratet ved Karamanoğlu Mehmetbey University er; 2547-personale rekrutteres i henhold til forordningen om procedurer og principper for den centrale eksamens- og indgangsprøve, der skal anvendes på udnævnelsen af ​​fakultetsmedlemmer, bortset fra fakultetsmedlemmet, Higher Education Law nr.

Kandidater kan ansøge om personlige henvendelser til de tilknyttede afdelinger eller pr. Post med belirtilen Instruktørens ansøgningsskema ları og de nedenfor anførte dokumenter vedrørende de oplysninger, de erklærer, efter at de har indsendt deres ansøgninger elektronisk på http://servis.kmu.edu.tr/basvuru/ I miljøet kan de krævede dokumenter læses og scannes i henhold til forklaringerne i online-applikationssystemet. Ansøgere, der indsender de krævede dokumenter online, behøver ikke at indsende dokumenter personligt eller pr. Post og vil fremlægge de originale eller godkendte kopier af dokumenterne til juryen, hvis de kvalificerer sig til optagelsesprøven.

Ansøgnings startdato er officiel offentliggørelsesdato

Ansøgningsfrist: 20 / 12 / 2019 fredag
Før evaluering dato: 25 / 12 / 2019 tirsdag
Indgangsprøve: 27 / 12 / 2019 fredag
Endelig evalueringsdato: 31 / 12 / 2019 tirsdag

resultater www.kmu.edu.t er vil blive annonceret på hjemmesiden.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar