Kartepe og Uludağ på samme plads

kartepe med uludag i samme ramme
kartepe med uludag i samme ramme

Kartepe og Uludağ ligger på samme firkant; Med ankomsten af ​​vintersæsonen har den længende sne været blandt de mest populære andele på sociale medier de seneste dage. Brug af de sociale medier aktivt og effektivt delte Kocaeli Metropolitan Municipality New Media Unit et storslået landskapsfoto taget af Mutu Taşpınar fra Kartepe dagen før. Der var en så smuk detalje på billedet, at Metropolitan ønsket at henlede opmærksomheden der. I det delte billede fandt de to vigtigste centre i Marmara-regionens vinterturisme sted på samme firkant. Deling, mens han modtog stor interesse for sociale medier, forblev Bursa Metropolitan Kommune ikke ligeglad med at dele.

HAR DU NOGENSINDE set i den samme kvadrat?

Kocaeli Metropolitan Municipality, Kartepe og Uludağ delte på det samme torv, “Har du nogensinde set det samme torv Kartepe-topmøde og Uludag? Ja, det har du nu. ” Deling, især på Instagram og Twitter, fik stor interesse inden for få minutter.

ELSKER TIL KARTEPE

Tweeten blev mødt med interesse af Bursa Metropolitan Municipality. Bursa Metropolitan Municipality, der kommenterede under billedet taget af Uludağ og delt af Kocaeli Metropolitan Municipality, sagde: ”Selvom der er afstande og vintersæsonen, er vores snedækkede Uludağ nok til at varme hjertene. Vores smukke Uludağ ser smuk ud overalt. Hilsen Kartepe Kocaeli.

kartepe med uludag i samme ramme
kartepe med uludag i samme ramme
kartepe med uludag i samme ramme
kartepe med uludag i samme ramme

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar