Kayseri Derevenk Viaduct afsluttet og åbnet for service

kayseri derevenk viadugu blev afsluttet og åbnet for service
kayseri derevenk viadugu blev afsluttet og åbnet for service

Kayseri Derevenk Bridge, der blev fremstillet af Freysaş ved hjælp af den afbalancerede konsolmetode, blev taget i brug med åbningsceremonien afholdt af præsident Recep Tayyip Erdoğan og den ledsagende delegation.

Åbningsdato 31 december Projektet, der er planlagt som 2019, blev afsluttet for omkring en halv måned siden takket være de innovative konstruktionsmetoder, der blev brugt. Åbningen af ​​Derevenk Viaduct blev realiseret af præsident Recep Tayyip ERDOĞAN. Transport- og infrastrukturminister M. Cahit TURHAN, miljø- og urbaniseringsminister Murat KURUM, minister for national uddannelse Ziya SELÇUK, minister for national forsvar Hulusi AKAR, generaldirektør for motorveje Abdulkadir URALOĞLU og parlamentsmedlemmer, bureaukrater og borgere deltog i åbningsceremonien.

Med introduktionen af ​​Derevenk Viaduct, et af de vigtige krydsningssteder for Kayseri Sydringvej, blev den sikre strøm af transittrafik og transport af god kvalitet til de omkringliggende provinser sikret.

Southern Ring Road-projektet tilbyder transittransport mellem Nevşehir, Niğde, Aksaray og Malatya og Kahramanmaraş-provinser øst for Kayseri uden at gå ind i bytrafik. Da projektet blev taget i brug, blev forbindelsen mellem Kayseri og Talas-distriktet med øst sikret ved den korteste rute med høje standarder, og 3 km mellem Pınarbaşı-Talas blev forkortet. Ved at øge vejens geometriske og fysiske egenskaber blev rejsetiden reduceret med 20 minutter, mens køretøjernes udstødningsemissioner blev reduceret, og udgifter til vedligeholdelse, drift, brændstof og afskrivning bidrog til den nationale økonomi.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar