Konya Metropolitan buschauffør at købe

konya buyuksehir bus foretager køb af soforu
konya buyuksehir bus foretager køb af soforu

Konya Metropolitan Municipality til at tjene i Konya Konya Hizmetleri A.Ş. Ansøgere, der ønsker at ansøge, skal ansøge personligt inden 13 december 2019.

Kandidater, der ønsker at ansøge om buschauffører, skal mindst være kandidater på grundskolen, mens kandidater skal være mindst 13 december 2019 indtil 17.00 på Akçeşme Mah. Piri Esat Cad. Nej: 23 Karatay / Konya.

Konya Bus Driver-applikation

Kandidater, der ønsker at ansøge; Det faktum, at han har tjent i militærtjenesten med hensyn til sin militære status, 22 / 05 / 2003 dateret og 4857 arbejdsret 30. med forbehold for fraværet af psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at fortsætte sin pligt uden at berøre bestemmelserne i artikel 5, ikke begå en forbrydelse mod statssikkerhed, selvom han er amnesti, prostitution, seksuel overfald, seksuel udnyttelse af børn, tvungen prostitution, forbrydelser mod seksuel immunitet, seksuel overfald, seksuel chikane fremstilling og handel med narkotika eller stimulerende stoffer, etablering af en organisation, der skal begå forbrydelser, ikke straffes for krigsforbrydelser, ikke tidligere er blevet behandlet af nogen grund på grund af alkohol, narkotika og lignende grunde, fysisk og åndeligt egnet til at arbejde som chauffør er ikke tidligere blevet behandlet af nogen grund, lægemidler osv., har mindst 3 årligt E-klasse førerkort (14 skal være modtaget inden december 2016), mindst et af SRC-1- eller SRC-2-certifikaterne. skal have et gyldigt psykoteknisk certifikat, være under 26-alder, ikke være ældre end 45 og mindst være en kandidat på grundskolen på ansøgningsdatoen.

Ansøgere, der opfylder ovenstående betingelser, skal indsende de krævede dokumenter til ansøgning. : www.iskur.gov.tr kan fås fra siden med eksterne offentlige indkøb.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar