Konya Subway 4 vil blive afsluttet og taget i brug i løbet af året

konya metro vil blive afsluttet og taget i brug inden for året
konya metro vil blive afsluttet og taget i brug inden for året

Konya Metro vil blive afsluttet og taget i brug om 4 år; Ugur Ibrahim Altay, borgmester i Konya Metropolitan Municipality, mødtes med pressemedlemmer i Konya foretaget evalueringer om den seneste tilstand af transportinvesteringer.

Præsident Altay, der fremsatte udsagn om den seneste status for transportinvesteringer i Konya, sagde, at de var vidne til realiseringen af ​​en drøm om Konya med bud på metro. Borgmester Altay gav information om, at opførelsen af ​​hovedbyggeriet er startet i et område på 10 kvadratmeter ved siden af ​​sportshallen ved krydset mellem Fatah Avenue og Kışla Avenue med 30 tusinde mennesker. Udbud er den største offentlige investering i Konya. En investering på 21.1 milliard 22 millioner euro vil finde sted. I betragtning af at Konya-Ankara YHT er en investering på 1 milliard dollars, forstår vi, hvor vigtigt arbejdet er for Konya. Arbejdet forventes afsluttet inden for 190 år. Køretøjskøb blev foretaget af Konya Metropolitan Municipality. I den sidste periode gennemføres alle køretøjskøb af Konya af Ministeriet for transport og infrastruktur. ”

Borgmester Altay understregede, at de ønsker at afslutte processen så hurtigt som muligt ved at give Konya mindst mulig besvær under metro-byggeprocessen og sagde: ”Vi forventer også en vis forståelse fra befolkningen i Konya. Fordi der vil opstå midlertidige problemer med permanente løsninger. I mellemtiden er ekspropriationsarbejder i gang for at åbne tre nye gader i Karatay, Meram og Seljuks for at lette trafikken. Sultan Abdulhamid Khan Street, Celaleddin Karatay Street og Ismail Ketenci Avenue åbnes for at skabe tre alternative gader. I 2023 begynder vi at bruge Konya Metro. Jeg ønsker, at det allerede vil være gavnligt for vores by ”.

Kort over Konya Metro

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar