Metrobus Line kvindes sikkerhedsmedarbejdere startede

kvindeligt sikkerhedspersonale på metrobuslinjen
kvindeligt sikkerhedspersonale på metrobuslinjen

Kvinders sikkerhedspersonale begyndte at arbejde på Metrobus-linjen, der består af 44-stationer, hvor mere end en million mennesker rejser hver dag. Kvinder sikkerhedsofficerer, der handler inden for omfanget af det ansvar, der er specificeret i den private sikkerhedslov og beslægtede regler, TÜYAP, Cevizlivingård, Zeytinburnu, Şirinevler station.

I alt 52 sikkerhedsvagter arbejder på Metrobus-linjen, der serviceres af et 601-køretøj med en længde på 260 kilometer.

Sikkerhedsembedsmænd modtager uddannelse i arbejdsmiljø og sikkerhed, sikkerhedslovgivning, sikkerhedsrisici ved terrorisme, effektiv kommunikation, førstehjælp og risikoanalyse.

IETT General Manager Hamdi Alper Kolukısa afgav udsagn om emnet, '' 7 dag 24 timer nu betjener vores Metrobus linje, vores kvindelige sikkerhedspersonale begyndte at arbejde. Vi planlægger at øge antallet af vores sikkerhedspersonale, der begyndte at betjene i vores 4-station i første omgang. Vi er meget glade for, at vores kvinder er begyndt at arbejde i Metrobüste, som er et af transportnettene i en storby, hvor Istanbul har intens bytransport. Jeg tror, ​​at de steder, hvor kvinden rører ved, bliver endnu smukkere. Jeg ønsker, at de skal få succes med deres opgaver og være til gavn for vores passagerer i Istanbul, ”sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar