Kystvagtkommandoen foretager løbende rekruttering af arbejdstagere

kystsikkerhedskommando
kystsikkerhedskommando

Kystvagt Black Sea Repair Support Command İŞKUR i det mindste grundskoleuddannede meddelte, at ansættelsen af ​​ubetinget personale KPSS. 16 annoncerede, at den permanente rekruttering af Coast Guard Command Black Sea Repair Support Command annoncerede ansøgningskravene til kandidater, der vil ansøge.


Kystvagtkommandans opmærksomhed

1. Ansøgninger vil blive indgivet fra Samsun provinsielle direktorat for arbejds- og beskæftigelsesinstitutioner / distriktsservicecentre mellem 23. og 27. december 2019 eller : www.iskur.gov.tr kan laves kl.

2. Tyrkiske udenrigsminister ædle nr 2527 af dem kan frit erhverv og Arts i Tyrkiet, offentlige eller private organisationer for at være en tyrkisk statsborger, med forbehold af bestemmelserne i loven om at være ansat i arbejdspladser.
3. Ikke at have fylt 18 år på meddelelsesdatoen, ikke at være under 36 år (01.01.1984 og derefter)

4. Kandidaterne på de afdelinger, der er specificeret i arbejdsstyrkeansøgningerne, eller dem, der har kandidatbevis fra ansøgningsfristen, kan kun gælde for én arbejdsstyrke (afdeling). De, der allerede er i formel uddannelse, kan ikke ansøge.

5. De, der har udført deres militærtjeneste, fritaget eller udsat, kan ansøge.

6. Indkøb vil blive dækket på provinsielt niveau, og de personer, der er bosiddende i Samsun, kan ansøge. Adressen på det første opholdssted, der er registreret i kandidaternes adressebaserede befolkningsregistreringssystem, tages i betragtning. Ansøgere, der er bosiddende i Samsun inden for ansøgningsperioden, vil ikke blive accepteret.

7. Forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslag, korruption, bestikkelse, tyveri, svig, svig, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, bud forkert adfærd, opførsel i udførelsen af ​​handlingen, hvidvaskning af penge på aktiver, der stammer fra kriminalitet eller smugling
ikke at blive fordømt.

8. Medlemskab, tilknytning eller tilknytning til eller forbindelse med strukturer, enheder eller grupper eller terrororganisationer, der er bestemt af National Security Council til at handle mod statens nationale sikkerhed.

9. Ikke at samarbejde med terrororganisationer, ikke for at hjælpe disse organisationer, at bruge de offentlige faciliteter og ressourcer til at støtte disse organisationer eller ikke at bruge, til at udbrede disse organisationer.

10. Ikke at blive berøvet udøvelsen af ​​offentlige rettigheder. 11. Ikke udvises fra det offentlige embede eller erhverv i overensstemmelse med den relevante disciplinærlovgivning fra offentlige institutioner og organisationer. 12. At have dokumentet, der angiver de prioriterede betingelser nævnt i artikel 5, stk. XNUMX, i vedtægten for procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer fra de kandidater, der har ret til at prioritere i ansættelsen. (Prioritetsrettigheder for dem, der er blevet opfordret af Coast Guard Black Sea Repair Support Command til den meddelelse, de har ansøgt om, men som ikke har overholdt styrken undtagen force majeure, som ikke har aflagt prøven, har afvist jobbet eller har fastlagt status som faste arbejdstagere i offentligheden skal ikke bruges for anden gang.)

13. Der afholdes mundtlig / praktisk eksamen for åbne jobstillinger. Kandidater, der er berettigede til at tage den mundtlige / praktiske eksamen, vil blive bestemt ved lodtrækning i nærværelse af notar. I nærværelse af notar vil han blive taget til at tage eksamen ved at tegne partier; a. Fra listerne over alle ansøgere, der opfylder kravene, 4 gange antallet af åben arbejdsstyrke, b. På listerne over alle ansøgere, der har prioritetsret i overensstemmelse med kravene i anmodningen, fastlægges fire gange antallet af ledige arbejdsstyrker og det samme antal vikariater. Lotteriet afholdes den 4. januar 23 mellem 2020: 13-00: 16 i Mustafa Dağıstanlı Sports Hall (Hançerli Mh. Atatürk Blv. Nr .: 00 İlkadım / SAMSUN). Listen over dem, der har ret til at tage den mundtlige / praktiske eksamen som et resultat af lodtrækningen, findes på kystvagtkommandens internetmønsterside (www.sg.gov.t ervil blive offentliggjort som en anmeldelse.

14. Kystvakten Black Sea Repair Support Command vil kontrollere, om de kvalificerede og erstatte kandidater, der er bestemt ved lotteri inden notar er de nødvendige kvalifikationer, og ansøgningerne fra de kandidater, der ikke opfylder kravene, ikke vil blive accepteret. De dokumenter, der skal anmodes om fra de kandidater, der er berettigede til at gå til eksamen og datoen for dokumentkontrollen, er tilgængelige på Coast Guard Command Internetwww.sg.gov.t ervil blive offentliggjort som en anmeldelse. Originalerne af de dokumenter, der anmodes om til kontrol med dokumenter, medbringes sammen med fotokopier.

15. Som et resultat af dokumentkontrollen accepteres den mundtlige / praktiske prøve i stedet for den kandidat, der er valgt som rektor i lodtrækningen, hvis ansøgning ikke accepteres på grund af det forkerte dokument eller manglende dokument, fra den substituttkandidat, hvis fulde første dokument er valgt som erstatning i partiet.

16. Mundtlig / praktisk eksamensdato, klokkeslæt og sted senere på web-mønstersiden for Coast Guard Command (www.sg.gov.t er) vil blive annonceret i form af anmeldelse, kandidaterne vil ikke blive adresseret separat.

17. Den mundtlige / praktiske eksamen vil blive afholdt på Coast Guard Black Sea Repair Support Command for at måle ansøgernes faglige viden og færdigheder og de kompetencer, de er forpligtet til at udføre. 18. For at blive betragtet som vellykket i den mundtlige / praktiske eksamen er det nødvendigt at opnå mindst 60 (tres) point, alle ansøgere evalueres over 100 (hundrede) fulde point, succesrangementet bestemmes på dette resultat og annonceres på kystvagtkommandens webside. mail vil ikke blive underrettet.

19. For at kunne starte eksamen skal sikkerhedsundersøgelsen og arkivundersøgelsen være positiv.

20. Kandidater, der har bestået prøven, skal bekræfte, at deres helbredsstatus ikke er upraktisk i det arbejde og det erhverv, de vil udføre med sundhedsstyrelsesrapporten, de vil modtage fra de fulde sundhedsinstitutioner, der er godkendt af Social Security Institution (SSI). Arbejdsvilkårene og betingelserne for personer i henhold til artikel 6331 i Arbejdsmiljøloven nr. 15 Sundhedsstyrelsen evaluerer rapporterne sammen, og de første sundhedsrapporter, der angiver, at de er egnede til det job, de vil udføre, vil blive givet af arbejdsstedets læge.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar