Manisa Old Garage Open Auto Market

manisa gamle garage åben auto marked
manisa gamle garage åben auto marked

MANULAŞ A.Ş., et datterselskab af Manisa Metropolitan Municipality. Manisa Old Garage Open Auto Market, som drives af. I de tidlige timer af den første dag strømmet hundreder af bilentusiaster til bilmarkedet. Sælgere var i stand til at udstille deres køretøjer i åbne områder, da det lukkede område blev fyldt. 350-400 køretøjer blev introduceret fra den første dag på markedet. MANULAS General Manager Ozgur Temiz, både Manisa og de omkringliggende provinser og distrikter sagde, at de ser, at efterspørgslen er intens efterspørgsel i de kommende uger, bilmarkedet kan fjernes til to dage, sagde han.


MANULAŞ, et datterselskab af Manisa Metropolitan Municipality, meddelte, at der vil blive etableret et automarked på søndage ved Eski Garaj. Åbnet om morgenen blev auto-markedet pakket fra den første dag. Interessen for bilmarkedet, som vil forblive åben mellem 08.00-17.00 timer, har været intens. Hundreder af borgere med deres familier til at undersøge køretøjer, der tog Manisa Old Garage Open Auto Market på vejen.

De Mere end vores tæthedsestimat ”

Salih Karaağaç, præsident for Manisa-kammeret for chauffører og biler, turnerede på auto-markedet, sagde, at intensiteten, der blev oplevet i de første timer på den første dag, var over skønne og takkede alle, der bidrog. Salih Karaağaç, præsident for Manisa Chamber of Drivere and Automobiles; ”For halvanden måned siden var vi hos vores Metropolitan Mayor på Galericiler-stedet. Borgmester Ergun, Galerici lyttede til håndværkernes problemer og det tidligere torsdagsmarked, hvor det brugte auto marked, sagde han tanken om at være i formen. Butiksejere hilste denne idé velkommen. I dag kom denne idé til live, og vi ser, at der er mere aktivitet, end vi forventer. Håndværkere og borgere sagde, at de kan lide dette marked meget. Jeg håber, at der kommer flere. Jeg takker alle, der har bidraget. Der er en meget, meget høj densitet, end vi forventede. Jeg gætter det, det ser ud til, at det ikke kun er søndag, men lørdag, der bliver brug for. Her har vi borgere fra andre distrikter, såsom Izmir. Jeg forventede ikke, at der ville være sådan intensitet den første dag, jeg var virkelig overrasket. ”

”Vi kan inkludere lørdag i projektet”

Med en oplysning om, at intensiteten af ​​auto-markedet er over forventningerne, sagde MANULAŞ General Manager Özgür Temiz, at de ville foretage evalueringerne for at inkludere det åbne Auto-marked med borgerne i to dage efter efterspørgslen. vil være vært for udendørs auto marked begivenhed. Vi lavede vores åbning og fandt en densitet over, hvad vi forventede. Nu er alt vores indendørs område, vores udendørs område fuldt og meget lidt plads tilbage. Vores borgere besøger vores område med deres familier og børn. Mange håndværkere kom fra Izmir, Akhisar, Turgutlu og Manisa, og borgere, der ville sælge deres køretøjer, kom. Et nyt handelsområde blev oprettet i Manisa. Vi har haft en-til-en-kontakt med mange håndværkere og borgere. Vi spurgte, hvordan de fandt det. Alle er meget tilfredse med dette projekt. Det vil kun være åbent på søndage mellem 08.00 og 17.00 om morgenen, men med denne afgang inkluderer vi også lørdag. I henhold til efterspørgslen vil vi også foretage evalueringer om betjening af to dage ”.

Citizen Soup Catering Fra Metropolitan

Borgere, der besøgte Old Garage Open Auto Market i Manisa, takkede borgmesteren i Manisa Cengiz Ergün for projektet og udtrykte, at de var meget tilfredse med projektet. Både bilforhandlere og købere var meget tilfredse med intensiteten på markedet. 350-400-køretøjet blev lanceret på markedet. Manisa Metropolitan Municipality tilbød også suppe til borgerne.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar