Marmara University indgår et IT-personale

marmara universitet kontraherede informationspersonale
marmara universitet kontraherede informationspersonale

Yönetmelik-forordningen om principper og procedurer for ansættelse af kontraheret informatikepersonale i storskala informationsbehandlingsenheder ved offentlige institutioner og organisationer yayımlan offentliggjort i den officielle katalog dateret 31 / 12 / 2008 og skal ansættes på fuld tid ved Marmara University Computer Center. I overensstemmelse med artikel 27097 rekrutteres 8 (fem) kontraheret IT-personale.

Type KPSS-score og gyldighedsår: KPSSP2018 (B)-score taget af den offentlige personaleudvælgelsesundersøgelse (KPSS), som OSYM har i 3, og den tilsvarende score, der er accepteret af Highs Education Council (YDS) eller tilsvarende på det engelske sprog, skal tages som basis.

Antal elementer: 5
Officiel Gazette Udgivelsesdato: 28.11.2019
Anvendelsesperiode: Vil blive foretaget inden for 15 (femten) dage fra meddelelsesdatoen.

Jobbeskrivelse Antal mennesker Eksamen
den çağırılacakadaysayı
Arbejdstid Månedlig brutto
Loft for koefficient for kontrakt
Softwareprojekt
manager
1 10 Tam
tid
Op til 4
Senior softwareudvikling
ekspert
1 10 Fuldtid Op til 4
Seniorsystem
ekspert
1 10 Tam
tid
Op til 3
Web-softwareudvikling
ekspert
1 10 Fuldtid Op til 2
Softwareudvikling
ekspert
1 10 Fuldtid Op til 2

GENERELLE BETINGELSER (KVALIFIKATIONER)

1) Personale, der skal ansættes i store databehandlingsenheder, der er etableret i de centrale organisationer for offentlige institutioner og organisationer,

a) 657 lov nr. 48 lov om embedsmænd har de generelle krav, der er anført i artiklen,

b) Fakulteterne skal have fire års computeringeniør, softwareteknik, elektroteknik, elektronikteknik, elektro- og elektronikteknik og industrielle ingeniørafdelinger eller institutioner for videregående uddannelser, hvis ækvivalens accepteres af Rådet for Højere Uddannelse,

c) (b) bortset fra dem, der er specificeret i de fireårige uddannelsesfakulteter på ingeniørafdelinger, videnskabelige fakulteter og litteratur, uddannelsesvidenskabelige afdelinger, computer- og teknologiuddannelsesafdelinger, statistik, matematik- og fysikafdelinger eller ækvivalens med disse højere uddannelser i udlandet kandidater fra uddannelsesinstitutioner

C) For software, softwaredesign og udvikling og styring af denne proces eller til installation og styring af store netværkssystemer (RG-2 / 5 / 2012 / 28280 / 3 / 5 / 657 / 4) kan gebyrloftet ikke overstige det dobbelte af minimumet, for andre mindst 399 års erhvervserfaring (Ved bestemmelse af erhvervserfaring, personale som fagpersonale i henhold til lov nr. XNUMX eller XNUMX artikel 3, litra B), i samme lov eller XNUMX dekret-lov om status for de kontraherede tjenester under den lovbestemte status af arbejdstagere i den private sektor serviceperioder dokumenteret som informationspersonale)

d) (Abolished RG-2 / 5 / 2012-28280)

e) Forudsat at de er bekendt med hardware til computerudstyr og etableret netværksadministrationssikkerhed, skal de bevise, at de kender mindst to af de aktuelle programmeringssprog.

2) Offentlige institutioner og organisationer kan søge særlige kvalifikationer hos andet personale end dem, der er nævnt i første afsnit.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar