IMM arrangerer et værksted med offentlig transport med gummihjul

massetransport med ibb på hjul
massetransport med ibb på hjul

IMM arrangerer et værksted med offentlig transport med gummihjul; For at bringe varige og bæredygtige løsninger på transportproblemerne i Istanbul, arrangeres "Wheeled Public Transportation Workshop". 13 Værkstedet afholdes på Çırpıcı Social Facility i december, og transportproblemerne for befolkningen i Istanbul vil blive drøftet. IMM-præsident Ekrem İmamoğlu holder workshopens evalueringstale.

Istanbul Metropolitan Municipality, 17 afholdes i december ”Istanbul Transport Tales tematiske inden kongressen, transportinteressenter vil mødes. Den aktuelle situation i det offentlige transportsystem, forbedrings- og løsningsforslag vil blive drøftet, og køreplanen vil blive bestemt ved at overveje transportproblemerne i Istanbul inden for rammerne af "Wheeled Public Transportation Workshop".

Workshoppen havde til formål at udvikle fælles og dybt forankrede løsninger på transportproblemer; busoperatører, minibusser, tjenester, taxaer, taxa-minibusstransportører, chauffører, køretøjsleverandører, teknologiselskaber og beslægtede kooperativer og ikke-statslige organisationer vil deltage.

EN TILGÆNGELIG CITY

Den historiske, kulturelle, økonomiske og strategiske struktur i Istanbul, en af ​​de vigtigste metropoler i verden, er begyndt at tackle kroniske transportproblemer. I dette værksted diskuteres den aktuelle situation, problemer, forslag til forbedring af dækningen af ​​offentlig transport og kvalitetsområder relateret til gummihjul med offentlig transport i Istanbul.

FÆLLES VINDOPLØSNING BRINGER

Istanbul Metropolitan Municipality Department of Transportation Assoc. Dr. Mustafa Gürsoy holder åbningstalen, og rundbordet finder sted for at diskutere sektorproblemer og løsningsforslag. Ved disse tabeller evalueres forventningerne og kravene fra buschauffører, minibusser, taxaer, taxa-minibusser, servicesystemer og transportchauffører og brugere, der arbejder i disse områder.

Efter offentliggørelsen af ​​de endelige erklæringer om de diskuterede emner afsluttes workshoppen med evalueringstalen fra IMM-præsident Ekrem İmamoğlu.

PROGRAM:

Dato: 13 December 2019

Tid: Åbning: 08.00

Lukning: 17.30

Sted: IMM Çırpıcı Social Facility / Zeytinburnu

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar