Megenli ønsker ikke en overgang

megenliler vil ikke have den øverste passage
megenliler vil ikke have den øverste passage

Pladerne Yazıyaka og Türkbeyli-kvarteret forbinder punktet med hensyn til opførelsen af ​​den uønskede overgange borgmester Turhan Bulut med deltagelse af medlemmer af den kommunale forsamling og vores borgere efter fredagsbønnen i en pressemeddelelse mod Turkbeyli Divan-moskeen. Borgere, der deltager i pressemeddelelsen, udtrykte reaktionerne på, at overgangen startede.

Borgmester Turhan Buluts pressemeddelelse: , køretøjets gennemsnitlige hastighed steg sammenlignet med den foregående. I betragtning af at den årlige gennemsnitlige daglige trafikværdi (YOGT) er cirka 15 køretøjer / dag, og at% 4100 af disse køretøjer er sammensat af tunge køretøjer, er denne vej meget farlig for fodgængers trafiksikkerhed. Som lokale myndigheder er det at tage nødvendige foranstaltninger for at lette livet og sikkerheden for de mennesker, der bor i distriktet, blandt vores prioriterede opgaver.

Af denne grund er der siden 2011 ført forhandlinger mellem motorveje og kommune om at bygge fodgænger- og køretøjsundergang på det punkt, der forbinder Tabaklar Yazıyaka kvarter og Türkbeyli kvarter. 2014 / 1 / 23 / 05 / 2014 / 587 måneder efter 4-datoen, hvor jeg tiltrådte i april, anmodede vi Direktoratet for Highways 25. For at forhindre, at projektet påvirker Divan-moskeen, modtog vi passende udtalelser fra Generaldirektoratet for Stiftelser. Alle disse møder har givet positive resultater, og det brev og det godkendte projekt om, at undergangsprojektet er godkendt af hoveddirektoratet for hovedveje, er sendt til vores kommune med 07 / 2016 / 173988-dato og XNUMX.

Bygningen af ​​undergangen var inkluderet i investeringsprogrammet, forberedelser blev forberedt til byggeanbudet, men motorvejen suspenderede opførelsen af ​​undergangen i sidste øjeblik. Vi har sendt et brev med 28 / 09 / 2017-datoen og 1455-dateret brev, inklusive signalanmodning for den samme region. Som Mengen Kommune overvåger vi vedvarende undergangs- og signalprojektet, mens 4 Highways i sidste uge var. Vi har lært, at det regionale direktorat vil bygge en overpass for fodgængere. I vores undersøgelse besluttede vi, at anmodningen om overpassning blev sendt af Mengen District Governorate til Bolu Governorate den 19 / 10 / 2018 og derfra til Directorate of Highways 4. Som Mengen Kommune anmoder vi ikke om overgang før i dag, og vi betragter også overpass-projektet som et spild af ressourcer.

Indtil i dag har vi ikke foreslået en løsning for fodgængere og andre køretøjer end undergange eller signalering. Vi accepterer ikke, at anmodningen fra distriktsguvernørkontoret anmodes om at blive praktiseret af Direktoratet for Highways 4 uden at få udtalelse fra kommunen, og at korrespondancen, der er foretaget i årevis, er blevet godkendt. Vi ønsker, at overpasseprojektet skal annulleres i betragtning af vores lands økonomiske forhold.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar