Investorer ønsket Mersin Metro fra udlandet

mersin metro er på udkig efter investorer fra udlandet
mersin metro er på udkig efter investorer fra udlandet

Mersin, der havde vanskeligheder med at få lån fra statsejede banker vedrørende investeringer i jernbanesystemer, var på vej til udlandet. Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seer, â € œSøgen efter kreditter fra udlandet. Eller vi vil give finansiering og arbejde til et sted, € sagde han.


Blandt CHPâ li li stanbul kommuner, der havde vanskeligheder med at få lån i offentlige banker og måtte ledes i udlandet, relateret til jernbanesysteminvesteringer, blev det efterfulgt af ve stanbul og Ankara. fra Mersin Metropolitan Municipality blev også tilsluttet.

verdenâ € ™ Fahriye Kutlay Ifølge de seneste nyheder; Mersin Kommune, der forbereder Mersin Rail System-projektet, hvor sporvognsledninger er integreret for at aflaste bytrafikken og reducere brugen af køretøjer ved at forbedre mulighederne for offentlig transport, kilde til Mersin Kommune. Da han ikke kunne finde de offentlige banker, han ansøgte om, gik han til udlandet. Mersin Metropolitan Municipality, som kombinerer finansiering og byggeri i en enkelt pakke, er klar til at byde på bud på et nyligt tidspunkt. Han afsluttede sine studier.

7.7 kilometer tramrevision til det gamle projekt

Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer, der delte de seneste detaljer om Mersin Rail System-projektet, som blev inkluderet i investeringsprogrammet i september 2019 af parlamentarisk plankommission. , vil projektet bestå af 3-trin.

â € œSelskabet, der vil modtage bud, finder finansiering og byggeri

Med angivelse af, at den nye sporvognslinje på 7.7 kilometer er føjet til projektet, Seer, â € œProjektets samlede længde vil være 28.6 kilometer. 7.5 kilometer er det overjordiske system, 13.4 kilometer er det underjordiske system og 7.7 kilometer er trikken. Da Mersin er bygget på en kystlinje fra øst til vest, kommer 13.4 kilometer fra undergrundsbanen på den måde, og derefter vil 7 fra over jorden gå til 5 kilometer til City Hospital. Han talte også til vores universitetshospital og universitet som en sporvognslinje.

Mersin Rail System Project vil være den første udgravning i 2020, der indikerer, at de vil ramme seeren, vil blive frigivet i forhold til budet, sagde de vil følge en anden metode. Med oplysning om, at de forbereder et bud, hvor både finansiering og konstruktion kombineres i en enkelt pakke, fortsætter Seerer vores lånesøgning i udlandet. Lad os finde ud af lånet derfra, lad virksomheden udføre konstruktionen, vi vil give byggeriet og opførelsen af virksomheden et eller andet sted.

Massetransport vil blive omorganiseret

Med hensyn til, at de er blevet annonceret for buskøb, og at de vil købe 100 busser, sagde Seçer, at efter afslutningen af ​​jernbanesystemprojektet, vil de oprette en ny organisation i henhold til jernbanesystemet - buskoncept i offentlig transport og sagde, ”Vi køber 73 busser i år. I januar vil vi købe 27 busser og i alt 100 busser. Vi vil fornye vores busgruppe, vi har en mangel, vi vil forstærke ruterne, og vi vil også deaktivere vores gamle eller forældede busser. Vi betragter offentlig transport som et koncept med jernbanesystembuss, og vi har planlagt 5 år. "Det er sikkert, hvad vi vil gøre mellem 2019-2024, hvor mange busser vi vil købe, og vi gik ud."

Istanbul og Ankara fandt lån fra udlandet

Tjenestemænd i Istanbul Metropolitan Municipality modtog også negative svar fra offentlige banker for Tuzla-Pendik metrobygning 86 millioner euro fra det franske udviklingsagentur, Sultanbeyli -Vi modtog 110 millioner euro lånesupport fra Deutsche Bank til brødmetroen. Ankara Büyükşehir Kommune starter fra 15 juli Røde Halvmåne National Meydan rade Square, Pursaklar Sitesi, Pursaklar, messeområder, lufthavn og bar i retning af Verdensbanken for det nye metro-projekt. ”Tut har også set de japanske virksomheder til byggeri.

Kort over Mersin Metro


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer