Metro Istanbul forbereder katastrofeplan for forventet jordskælv i Istanbul

metro istanbul katastrofeplan for det forventede jordskælv i Istanbul
metro istanbul katastrofeplan for det forventede jordskælv i Istanbul

Metro Istanbul forbereder katastrofeplan for forventet jordskælv i Istanbul; İGDAŞ, der leverer distribution af naturgas til 6,5 millioner brugere i hele Istanbul, lukker alle naturgasventiler med 5-10 sekunder før jordskælvet takket være det tidlige advarselssystem. I metroerne er planer for evakuering af passagerer klar.

”Holdbar urbanisering” -sessionen blev afholdt den første dag i Istanbul Earthquake Workshop, som blev indledt af Istanbul Metropolitan Municipality. Vicegeneralsekretær for IMM Mødet, modereret af İbrahim Orhan Demir, evaluerede spørgsmålet om at øge Istanbuls modstand mod katastrofer.

Institutionernes katastrofeforberedelser blev drøftet på sessionen, som også omfattede deltagere fra İGDAŞ og Metro Istanbul, İBB-tilknyttede virksomheder.

İGDAŞ Interiørinstallationschef Nusret Alkan, der holdt en præsentation om naturgassikkerhed under katastrofen, erklærede, at de udfører forskellige aktiviteter for at minimere disse risici, mens de udfører gasdistributionsbranchen i en by med stor sandsynlighed for jordskælv som Istanbul.

INTERVENTION FØR JORDKVÆRK

İGDAŞ Alkan om, at det tidlige advarselssystem med jordskælv, med data hentet fra Boğaziçi University Kandilli Observatory 5 til 10 sekunder før jordskælvet ville blive aktiveret, så 450 tusind 251 ventilen i Istanbul kan lukkes med det samme.

Umiddelbart efter jordskælvet delte Alkan information om, at kort over jordskælvsskader ville blive oprettet og fortsatte som følger:

”Vores nødsituationer vil være i stand til at drage fordel af disse skadekort og gribe ind på skadepunkterne. 26 I jordskælvet med styrke 5,8 i september testede vi systemet rigtigt. Systemet fungerede så med succes som vi planlagde. Inden for katastrofehåndteringsprojektet er vi i stand til at realisere jordskælvscenarier i alle størrelser. I alt tusind 280-personale vil være i stand til at udføre aktiviteter efter jordskælvet med vores 189 fuldt udstyrede udrykningskøretøj. ”

PASSAGER EVACUATION

Metro Istanbul, et datterselskab af IMM, der leverer transport til 2,5 millioner mennesker om dagen, har oprettet en katastrofeplan for det forventede jordskælv i Istanbul.

Metro Istanbul Safety Management System Manager Ali Cakmak oplyste, at det første formål med evakuering af passagererne i undergrundsbanerne under jordskælvet var det første formål:

Jeneratör For evakuering af passagererne vil først og fremmest generatorer blive aktiveret. Der er nødudgangsdøre i tunnelerne, hvor passagerer kan evakueres med intervaller på 750 meter. Der er også nødtelefoner inde i tunnelen, der giver passagerer mulighed for at kontakte stationerne i tilfælde af katastrofe. I tilfælde af brand vil automatiske brandsystemer blive aktiveret. Scenarier med nødevakuering er tilgængelige på alle stationer. ”

Çakmak, AFAD, AKOM og Highway Directorate sagde, at de udfører et fælles arbejde med:

”Når passagererne er evakueret, vil jernbanelinjerne spille en vigtig rolle. Jernbanesystemer kan om nødvendigt bruges som transportkøretøjer. Vi er i kontakt med mange institutioner og organisationer om jordskælvet. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar