Minister Varank deler sit foto med hjemmebiler

minister delte foto med varank indenrigsbil
minister delte foto med varank indenrigsbil

Minister Varank deler sit foto med indenlandske biler; Efter at den nationale præsident og AKP-formand Recep Tayyip Erdogan meddelte, at de vil introducere den indenlandske bil den 27. december, delte industri- og teknologiminister Mustafa Varank i en samtale med journalister i Malaysia fotoet af den lokale bil på sin Twitter-side.


Præsident Erdoğan sagde for den indenlandske bil: düşünüy Vi overvejer den foreløbige screening i Gebze fredag ​​den 27. december ”.

Foruden Varank fandt TOGG-formand Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG næstformand Taha Yasin Öztürk og Tuncay Özilhan, TOGG-bestyrelsesmedlemmer Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Akça og BMC-bestyrelsesmedlem Talip Öztürk sted.

Ved den salgsfremmende begivenhed for den lokale bil den 27. december vises to forskellige elektriske SUV-modeller. Ud over disse vil der blive introduceret en overraskelsesmodel. Tyrkiet forventes i modsætning til de europæiske forbrugere at være den mest foretrukne i stedet for sedan-hatchback sedan-modellen til overraskelsen.

Alle tre modeller erklærede også, at elektrisk arbejde, og siger, at det vil tage en lille tur i Tyrkiet foran øjnene på prototypemodellen. indenlandsk bilpræsentation i IT-dalen i Gebze Tyrkiets Automobile Joint Venture Group (TOGG) vil gøre Karakas til administrerende direktør Mehmet Gürkan.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer