Ministeriet for transport til at rekruttere handicappede og tidligere straffedømte arbejdstagere

ministeriet for transport
ministeriet for transport

Ministeriet for transport for at rekruttere handicappede og ex-overbevisninger; Kontinuerlige arbejdstagere vil blive ansat fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur til handicappede og ex-straffedømte eller såret i kampen mod terrorisme. I oplysningerne fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur blev det påpeget, at ansøgningsprocedurerne vil finde sted mellem datoerne 16. og 20. december 2019, og det blev understreget, at ansøgningsprocedurerne vil blive foretaget gennem ŞKUR.


Mens klager over manglen på udnævnelse af personale med handicap til offentlige institutioner og organisationer øges dag for dag, bebudede Ministeriet for Transport og Infrastruktur, at det kun vil rekruttere 2 handicappede. I meddelelsen, der er offentliggjort på forskellige meddelelsessider, vil ”ministeriets provinsorganisation blive rekrutteret til 2 handicappede og 1 eks-straffedømte eller faste arbejdstagere, der er såret i kampen mod terrorisme. annoncerede den ansættende forhold, herunder Tyrkiet Erhvervsråd, afskaffede staten Personaleafdelingen og Ministeriet for os mellem 16-20 December 2019 vil blive offentliggjort på hjemmesiden. Den nævnte arbejdsrekruttering vil blive foretaget inden for rammerne af "Forordning om procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer" og "Forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af personer, der er skadet i bekæmpelse af terrorisme eller ex-dommer". siden den 16. december er 2019 forpligtet til at anvende den relevante Tyrkiet erhvervssammenslutning. " I meddelelsen blev det set i meddelelsen, at 2-personers handicappede personale og 1-person ex-domfældelse eller terrorister, der blev såret i kampen mod terrorisme, ikke var adskilt.

Esli Overbevisning for detaljer KLIK HER

Egelli Annonce detaljer KLIK HER  


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer