Muğla Sıtkı Koçman universitets akademiske personale

mugla sitki kocman universty akademisk personale
mugla sitki kocman universty akademisk personale

Muğla Sıtkı Koçman University vil ansætte akademisk personale; Muğla Sıtkı Koçman universitets rektorat til følgende ledige stillinger 2547 nummereret Lov, forfremmelse og udnævnelse til det akademiske personale og Muğla Sıtkı Koçman universitetets udnævnelses- og forfremmelsesdirektiv for udnævnelse (www.personel.mu.edu.t er) 67 fakultetsmedlemmer.

a) Kandidater, der vil ansøge om professorens personale; De nævnte også navnet på det vigtigste forskningsarbejde. http://www.personel.mu.edu.tr Fakultetsmedlemmet Ansøgning Andragende (underskrevet), lektoratdokumentet, listen over publikationer, videnskabelige publikationer (de viser en af ​​deres publikationer som et hovedforskningsarbejde i deres ansøgning), kongres- og konferenceopslag og deres referencer, kunstværker, deres forestillinger og relaterede dokumenter. 6 (et) trykt ved at tilføje en CD eller bærbar hukommelse udarbejdet i form af 1 (seks) PDF'er inklusive doktorgrad, kunstfærdighed eller kandidatstudier, servicedokument, ansøgningsformular i direktivet på ovennævnte internetadresse. sammen med publikationsfilen skal de ansøge til rektorkontorets personaleafdeling.

b) Kandidater, der ansøger om lektorer; www.personel.mu.edu.t er Ved at tilføje 4 (fire) PDF eller bærbar hukommelse forberedt i fire PDF-formater, der indeholder ansøgningsformularen i direktivet på adressen ovenfor til Application Petition Sample (underskrevet), der inkluderer lektorat for lektorat, publikationsliste, videnskabelige studier og publikationer. og 1 (en) trykte publikationsfiler sammen med rektoratets personaleafdeling.

Kandidater, der har bestået lektoreksamen og modtaget titlen lektor, men ikke har aflagt den mundtlige prøve; De mundtlige prøver afholdes af juryerne, der fastlægges af Interuniversity Board (UAK), når ansøgningsfristen er afsluttet. (Artikel 4 i direktivet om udnævnelse og fremme af anvendelse af fakultetsstillinger fra Muğla Sıtkı Koçman universitet)

c) Kandidater, der vil ansøge om medlemmerne af doktorfakultetet; http://www.personel.mu.edu.tr Ansøgning om ansøgning om fakultetsmedlem Andragende (underskrevet), CV, doktorgrad, servicedokument, resultatdokument for fremmedsprog (artikel 4 i Muğla Sıtkı Koçman universitetsdirektivets ansættelses- og promoveringsdirektiv) og direktivet i ovenstående internetadresse De skal gælde for de relevante enheder med 4 (en) trykt publikationsfil ved at tilføje en CD eller bærbar hukommelse forberedt i 1 (PDF) PDF-format inklusive applikationsliste, videnskabelig undersøgelse og publikationer. De, der har en statstjenesteforpligtelse i 6 måneder eller mere, kan ikke ansøge om medlemmer af fakultetet for lægemedicin, fakultetets medlemmer. Kandidaterne skal bekræfte, at de ikke er en statsforpligtelse, eller at de har mindre end 6 måneder.

BEMÆRK: Bilag 2547 til lov nr. 38. Der er ingen ansatte, der kan ansøge inden for rammerne af% 20-kontingent, der er fastlagt i overensstemmelse med artikel.

BESKRIVELSE:

1) Alle kandidater skal have de kvalifikationer, der kræves for at komme i statstjeneste.

2) Ansøgninger indgives inden for 15 dage fra datoen for offentliggørelsen, og postforsinkelser accepteres ikke.

3) Ekvivalensen af ​​eksamensbeviser, der er opnået fra udlandet, skal godkendes af Interuniversity Council.

4) Professorer og lektorer kan ikke ansøge om fakultetets medlemmer af lægen.

5) Servicecertifikat kræves for dem, der ansøger uden for universitetet.

6) (*) Det kræves, at det fremmedsprogskrav, der er angivet i de relaterede artikler i İlişkin-forordningen om de principper, der skal overholdes i undervisning i fremmedsprog og undervisning i fremmedsprog i videregående uddannelsesinstitutioner, er opfyldt.

7) Hvis administrationen finder det passende, kan hvert trin i meddelelsen annulleres.

For detaljer om annonce KLIK HER

Aktuelle auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 2. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmøde for forretningsmedlemmer

  Januar 29 @ 08: 00 - Januar 31 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar