National Tog vil være på sporene næste år

nationalt tog vil være på banen næste år
nationalt tog vil være på banen næste år

en af ​​Tyrkiets højhastighedstog stand til at nå en maksimal hastighed lydløst gennem indgangen til hovedstaden Ankara i sidste uge. Toget gik gennem Arifye første gang. Cemal Yaman, formand for Demiryol Business Union Branch, sagde: Yerine Hvis vi lægger vægt på vores egen produktion i stedet for at bestille fra Tyskland, kunne vi få bedre resultater og fremskynde ”.

Bosphorus Express, der imødekommer transportbehovet mellem Ankara og Sakarya, hvor højhastighedstogene ikke stopper, kom til Arifiye for første gang. Højhastighedstog, hvoraf nogle blev leveret af indenlandske producenter, blev produceret i Tyskland. I 12 togsæt, som vil blive leveret til Tyrkiet og til rådighed på en high-speed tog linjer Chamber of Mechanical Engineers Afdeling præsident Yunus sagde, at kvaliteten af ​​toget slår tog fra Tyskland understreger, at der er et problem.

Yener sagde: ”Vi ved, at disse tog ikke er et problem. Dette er 350 km / t hastighedstogsæt. Vores Konya-linje 300 er imidlertid en linje i henhold til hastigheden på km / t. De andre linjer er 250 km. Af sikkerhedsmæssige årsager kan 250 km / t-hastigheden også opnås på disse 300 km-linjer, og togsættet går ikke af vejen. Der er dog en værdi for passagerernes komfort. Denne komfortacceleration kan fx gives ved, at passageren kan drikke te uden at hælde fra koppen. Derfor kører højhastighedstog ifølge komfortacceleration med 250 km / t. ”

Skal være nationalt og lokalt

Hüseyin Kaya, generalsekretær for Railroad Trade Union, kritiserede køb af de nævnte tog fra Tyskland. The Rock, "Tyrkiet Wagon Industry Co Han havde arbejdet for den nationale produktion af elektriske tog i et stykke tid. 160 var et tog, der går kilometer. Derefter blev der foretaget forskellige ændringer for at øge togets hastighed til 225 kilometer. I 2020 blev det annonceret, at det vil være på skinnerne. Vi ved ikke, hvorfor dette tog ikke forventedes at være forberedt ”.

Linjerne er nye, personalet mangler

Tyrkiet Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) er installeret i Sakarya Jernbaner Workers' Union, der tjente som grenspræsident Cemal Yaman SözcüHan foretog evalueringer om togprojekt og højhastighedstoglinje. Yaman sagde, at der ikke kunne laves høj hastighed på ruten mellem Istanbul og Eskisehir. Yaman hævdede, at køb af 300-hurtigtog fra Tyskland var unødvendigt.

Yaman sagde: ”Efter Eskişehir er 250 et effektivt arbejde med en hastighed på kilometer. Af denne grund er tog, der er i stand til hastighed 300-350 kilometer, unødvendige på dette tidspunkt. Vi producerer vores indenlandske og nationale tog med EMU-projekt i Sakarya. Han kommer på banen næste år. 225 vil være i stand til at fremskynde miles. I stedet for at bestille fra Tyskland, kunne vi få bedre resultater og fremskynde, hvis vi fokuserede på vores egen produktion. (Sözcü)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar