Generaldirektoratet for motorveje lancerede nye køretøjer

nye køretøjer fra generaldirektoratet for motorveje blev taget i brug
nye køretøjer fra generaldirektoratet for motorveje blev taget i brug

Minister Turhan, generaldirektoratet for motorveje (KGM) i år på grund af idriftsættelse af sne-kampe og vejvedligeholdelsesmaskiner, sagde det ved en ceremoni.

Tyrkiets transportområde "lade hjulene dreje, betyder du gå" væk med den forståelse bag det igangværende vejanlæg arbejde udtrykker Turhan, nu i overensstemmelse med internationale standarder, kørekomfort og veje, sagde han strukturer, der giver sikkerhed til det maksimale omfang.

Turhan erklærede, at den samme situation gælder for vejvedligeholdelsesarbejder: ”Vi har investeret 17 milliarder pund i motorveje i det sidste 469 år. Vi øgede vores delte vejlængde over 4-gulvet til 27 tusind 123 kilometer. Vi forbandt alle vores byer på splittede måder. Vi har øget længden af ​​vejen med BSK fra 8 tusind 650 kilometer til 27 tusind 761 kilometer. Bjerge, dale, sund, have, broer og tunneler er krydset. ”

Turhan, øget trafiksikkerhed og rejsekomfort på grund af reduktion af dødsulykker, og bemærker, at landbrug, handel, turisme og udviklingen af ​​den transportinfrastruktur, der kræves af udviklingen af ​​de store fremskridt, der er opnået i udviklingen af ​​interregionale rapporteret.

Turhan bemærkede, at driftsudgifterne til køretøjer også blev sparet i betydelig grad, og tilføjede, at takket være kun delte veje leverede de mere end 18 milliarder lira til den nationale økonomi hvert år som arbejdskraft og brændstofbesparelser.

Yüzde 66 procent af de nyindkøbte maskiner og udstyr er indenlandsk ”

Turhan påpegede, at det er vigtigt at holde veje anvendelige såvel som at åbne veje., Geografien og de klimatiske forhold i vores land er kendt. Hver dag er millioner af køretøjer rundt omkring i landet på farten. På den ene side, mens vi udvikler vores infrastruktur til motorveje, på den anden side 365 dags sne, sørger vinterbiler for sikker rejse.

Turhan, veje i landsbyen lukket i måneder på grund af sne, venter i dage på siden af ​​vejbussen, lastebilkøer er begravet i historien, hvilket forklarer, sagde han:

”Inden for dette omfang inkluderer vi maskinerne, der åbner vores veje og holder vores veje åbne uden at sige sne, vinter og storm i strukturen fra Generaldirektoratet for Highways. Vi tilføjer maskiner og udstyr, der kontinuerligt er nødvendigt, til opgørelsen til vores generaldirektorat for snebekæmpelse og vejvedligeholdelse. 2019 148 millioner dollars i 258-maskinen og 133'ı-udstyr, inklusive den samlede 391-maskine og det udstyr, vi har bragt flere motorveje. Disse inkluderer 97 sneblade og saltspredere, 10 bjergbiler, 18 overbygningsvogne, 9 læssere, 3 gravemaskiner, 9 trækkere, som er afgørende i kampen mod sne. Det er meget vigtigt, at 66 for det købte maskiner og udstyr er indenlandsk produktion. Omkostningerne ved disse er 98 millioner pund. Med de seneste køb har vores generaldirektorat været i stand til at levere tjenester med 5 tusind 12 maskiner og udstyr inklusive 822 tusind bevægelige maskiner. ”

“Køretøjer sendes til nødvendige områder”

Importerede maskiner og udstyr understregede især vigtigheden af ​​vintermånederne, især for byerne i Turhan, takket være de pågældende køretøjer, især i byer og regioner, hvor vinterforholdene er svære, vil veje rundt om i landet holdes åbne, sagde han.

Turhan ønskede, at de nye køretøjer, der skulle sendes som forstærkninger til de nødvendige områder, ville være gavnlige, og ønskede, at personalet skulle arbejde under barske vinterforhold.

Efter sin tale undersøgte Turhan maskiner og udstyr.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar