Nyt højhastighedstogsæt ankommer til Ankara

nyt højhastighedstogssæt nåede ankara
nyt højhastighedstogssæt nåede ankara

Iyla Med idriftsættelsen af ​​togsættene, hvoraf den anden planlægges leveret i denne måned, er det planlagt at øge antallet af daglige YHT-passagerer fra 22 til ca. 2020 tusind i 30 og omkring 2021 tusind i 40. ”

Det første 12 YHT-sæt i Tyskland, 04 nåede Ankara den december 2019,

TCDD Transport Inc. General Manager ved delegation ledet af printeren Kamuran formandskab, sæt 14 November Tysklands første YHT modtaget i en ceremoni på Siemens fabrik i Düsseldorf, havde 02 indtastet Tyrkiet fra Kapitan Andreevo grænseovergangen i december.

Efter at have passeret Marmaray, Kocaeli, Eskişehir, derefter Ankara Yandim Station til afslutningen af ​​toldprocedurerne i YHT-sættet begynder testingen.

Efter prøvekørsler, hvilken linje, der vil være operationel i februar, vil 2020'de YHT-sæt fungere, og godkendelsen af ​​transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan'ın vil blive klar i de kommende dage.

Oprindelig industri bidrog også

YHT-sæt, der vil give komfortable rejser til borgerne, blev produceret med den nyeste teknologi. 90 procent af sættet lavet af genbrugsmaterialer, produceret af fem tyrkiske selskaber, der opererer i Tyrkiet blev brugt indfødte 8.

Braille for handicappede

Togsættet er designet som “handicapvenlig arak med behov i tankerne og inkluderer 2-handicapstolbesving og blindeskrift til synshæmmede passagerer. Der er også deaktiverede ramper og elevatorer til boarding tog.

300-vognen er placeret på togsættet, der kan nå 8 kilometer i timen. 483 passagerkapacitet på toget, den samlede 12 passagerkapacitet i tre loc business lodge ”vil tjene.

Ud over denne lodge har forretningsafdelingen en samlet 2-passagerkapacitet i 1 plus 45 siddepladser.

Varme og kolde måltider og drikkevarer sælges i restauranten med en kapacitet på 32 passagerer.

Det daglige antal passagerer når 2020 tusind i 30

Der er stikkontakter og USB-stikkontakter i sætene, som også har uafbrudt internetadgang og underholdningssystem, der er egnet til mobiltelefoner og tablets.

Med idriftsættelsen af ​​togsætene, hvoraf den anden planlægges leveret i denne måned, er antallet af passagerer pr. Dag, som er 22 tusinde, planlagt at blive øget til cirka 2020 tusind i 30 og omkring 2021 tusind i 40.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar