Togulykker Opfordrer til fratræden

opfordre til fratræden via korlu togulykke
opfordre til fratræden via korlu togulykke

Ring til fratræden via Çorlu togulykke; Det republikanske folkeparti (CHP), der modtog mikrofonen i 2020-budgetforhandlingerne fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur i TGNA-planen og Budgetkommissionen, İlhami Özcan Aygun, der husker togulykken i Sarılar; Istif Fratræden forekommer efter disse ulykker over hele verden. I mellemtiden fortsætter alle med at arbejde på s. Aygun-minister M. Cahit Turhan'a blev kritiseret over dagsordenen.

CHP-stedfortræder for Tekirdag İlhami Özcan Aygun i sin tale til den parlamentariske planlægnings- og budgetkommission; Understreger Sheikh Edebalis ord: yaşat Lad manden leve, så staten lever '; "Desværre annullerede AK-partiet under loven om offentlige indkøb kampen om husleje for at forhindre menneskeliv," sagde han.

AKP i perioden med 11 dødelige og sårede hundreder af større togulykker, der overfører CHP Aygun, Corlu 8 i Sarılar-distriktet 2018 juli 25 tabt i toglæggene 13 borgernes liv, 2018 december 9 borgerliv i hurtigtoget XNUMX sagde han tabte.

Dr. Pistol Alle ulykker er resultatet af forsømmelse. At disse ulykker ikke kan forhindres og fortsættes, viser, at transportministeriet og TCDD ikke har taget nogen kurser. At den tidligere daglig leder, der var involveret i disse ulykker, belønnes med stedfortræder er en indikator for dette ”.

Çorlu 1. I tilfælde af togulykken, der begyndte i High Criminal Court, sagde dommer for CHP-stedfortræder Aygun, at beslutningen om at forny eksperten, "State Railways 2-person i forbindelse med både signalering, forsyning, vedligeholdelsesarbejde har vakt mistanke, men dette udvalg, er ikke blevet accepteret i nationens samvittighed. Som et resultat bad retten om oprettelse af et nyt ekspertpanel. ”

Aygun henvendte sig til det nye ekspertpanel og anførte al uagtsomhed ved ulykken; understregede, at den nye delegation forventer, at seniorledere demonstrerer deres ansvar i ulykken.

Jeg er ansvarlig for 250 bridge og 2 bin 500 kulverter af TCDD vedligeholdelses- og reparationschef under forsøg. Jeg kan ikke finde arbejdere og håndværkere. Jeg kan ikke vokse op 'İlhami Özcan Aygun påpegede udsagnet, ”Vi ser, at andet personale klagede over utilstrækkeligheden af ​​vejvagterne. 11 har tusind 394 kilometer jernnetværk. Du har brug for 1.200 vejholderen. Vil du få en ny vejvagt? Spurgte han.

CHP Aygun, TCDD og Generaldirektoratet for Meteorologi for at arbejde i koordination og for at vurdere tilstedeværelsen af ​​øjeblikkelig nedbør, idet det understreges, at der ikke er noget personale; Han opfordrede til koordinasyon Sørg for denne koordinering nu ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar