Orange bordansøgning for uhindret jernbanetransport startet

orange bordanvendelse til uhindret transport startet
orange bordanvendelse til uhindret transport startet

Orange bordansøgning for uhindret jernbanetransport startet; Adil Karaismailoğlu, viceminister for transport og infrastruktur: ken Når vi udvikler tilgængelighedstjenester med feedback, ønsker vi, at denne praksis skal ses som rettigheder og tjenester, ikke som hjælp. ”

Gennemføres i regi af Transport og Infrastruktur Ministeriet med uhindret adgang objektiv "Tilgængelighed projekt af passagertransport i Tyrkiet", det 2 i jernbanetransporten December 2019 "Orange Table" servicepunkter blev givet i en ceremoni i Ankara Station.

Ceremonien, viceminister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, TCDD General Manager for Transport Kamuran Yazici, Familie, Ministeriet for Arbejde og Sociale Service, repræsentanter for ikke-statslige organisationer, jernbaner, borgere deltog.

Viceminister Karaismailoğlu i sin tale ved ceremonien, vil handicappede borgere blive videregivet til den første ansøgning i Tyrkiet "Orange Table" af programmet, ikke taknemmelighed anmodet og nåede med professionel præsentation tjenester, der er rigtigt, at det ville være muligt.

“Orange Table-applikation startede på 13-station og -station med YHT-holdning”

Karaismailoğlu understregede, at tjenesten vil være tilgængelig på 13-punktet i højhastigheds togstationer og stationer, og at den service, der skal leveres med 53-personale, vil blive udvidet til andre større stationer i den kommende periode.

Karaismailoğlu, uncu Orange Table ”servicepunkt for de borgere, der ønsker at drage fordel af denne serviceanmodning, via internettet, agenturer eller callcenter vil fortælle dig, når du køber billetter, der beskriver Karaismailoğlu, sagde:

”Når datoen for turen ankommer, vil vores borger trykke på og vente på servicepunktknappen ved indgangen til stationen, fra hvilken station eller boardingstation han går ud på, og han vil gå til vores pligtven på samme tid. Så kommer officeren og rejser til sædet vil ledsage vores borgere. På stationen, hvor vores passagerer vil lande, vil Masa Orange-bordet ”møde serviceansvarlig og ledsage vores passagerer til udgangen fra stationen. Vores handicappede borger vil få service fra fortrolige og kompetente hænder fra det øjeblik stationen ankommer ved den første indgang til udgangsdøren på stationen, hvor den lander. ”

Karaismailoğlu erklærede også, at de ville være tilhængere om forbedring af den service, der tilbydes handicappede borgere, og sagde, jeg vil gerne minde Dem om, at vi vil arbejde bedre med feedback. Fordi vi ser sagen som en service, ikke hjælp. .T

Karaismailoğlu oplyste, at de handler for hareket tilgængelig transport for alle ”, erklærede, at denne service, der først og fremmest vil blive leveret til handicappede borgere, også vil omfatte passagerer med begrænset mobilitet i fremtiden.

”I et samfund, hvor handicappede borgere er glade, er alle glade”

Karaismailoğlu påpegede, at alle vil være glade i det samfund, hvor handicappede borgere er glade og sagde, alik Da bevidstheden er høj i et sådant samfund, har empatisk bevidsthed udviklet sig. Social intelligens er på højeste niveau med et inkluderende perspektiv snarere end en diskriminerende. Vi gik gennem udøvelse af Tyrkiets mest omfattende tilgængelighed projekt af denne kendsgerning. "Vurderingen fundet.

TCDD-direktør Ali İhsan Uygun sagde, at begivenheden, der blev afholdt inden for rammerne af N 3 december verdensdag for personer med handicap, olduğun var en mulighed for at skabe synergi og opmærksomhed for at producere nye løsninger på handicappedes problemer.

Uygun, sagde: Funktionshæmmede passagerer før og efter rejsen for at få hjælp til at anvenne Orange Table ”-anvendelsen, i første omgang, hvor YHT’erne holdning i Ankara, Eryaman, Polatli, Eskisehir, Bilecik, Bozuyuk, Arifiye, Izmit, Gebze, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı og Konya, stationen vil betjene. Orange Table, der blev taget i brug med 53-personale i samarbejde med TCDD Taşımacılık AŞ, vil blive udvidet i de kommende år. ”

Bennur Karaburun, rådgiver for Ministeriet for Familie, Arbejde og Sociale Service, sagde: ”Hvert år præsenterer vores ministerium for transport og infrastruktur meget pæne gaver til handicappede den 3 december verdensdag for personer med handicap. Det orange bord var også en dejlig gave. Tak. ”

"Tilgængelighed er et centralt problem."

Tyrkiet Disabled Association formand Turhan İçli FN konvention om handicappedes rettigheder "i de seneste år i Tyrkiet inden for rammerne af loven om orlov handicap er meget rart og så kom til udtryk, øget bevidsthed.

İç Tilgængelighed er et vigtigt emne. Andre rettigheder kan ikke udøves, uden at dette er opnået. ”

Tyrkiet Handicap Forening Formand Chalabi er også, at retten for personer med handicap som enhver ret til at rejse, så handicappede kan deltage i samfundslivet, sagde han.

Efter samtalerne blev applikationen Orange Table Service Point lanceret.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar