Osmangazi Bridge Pass Garanti Garanti brænder lidenskabet

osmangazi brud er garanteret at passere
osmangazi brud er garanteret at passere

På grund af garantien, der er givet det driftsselskab på Osmangazi-broen, brændes forbipasserendes lomme. Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, sagde, at vejafgiften på 44,5-dollaren som et resultat af valutainformation ikke vil afspejles for borgeren i skranken. ”Bridge-indtægter kan samle 25 procent af den garanti, vi leverer, sagde Tur Turhan og tilføjede, at det resterende beløb kom fra statskassen, som var fyldt med borgernes skatter.

beslutningTransport- og infrastrukturminister Cahit Turhan, der besvarede de parlamentariske spørgsmål om budgettet i parlamentarisk plan og budgetkommission, afgav redegørelser vedrørende investeringer i offentlig privat samarbejde (PPP) og garantibetalinger. Turhan sagde, at investeringerne, der blev foretaget på denne måde, nydt godt af dynamikken i den private sektor.

TYRKIET ALLE GARANTIER betale Osmangazi BRIDGE

Turhan erklærede, at flere investeringer blev tilbudt borgerens service på kort tid med denne finansieringsmodel, og at den blev brugt især til motorvejsprojekter.

Turhan mindede om kritikken om, at garantiindkomsten, der blev betalt for projekterne, blev taget fra dem, der ikke oversteg ”Skatten på projekterne i Istanbul betales af borgerne i Izmir såvel som skatten på projekterne i Van. Dette land er et for os. Vi laver sociale projekter der. Vi har bygget veje opdelt i steder, hvor trafikmængden ikke er tilstrækkelig, og udviklingen i regionen er accelereret. ”

NOGEN MÅDE KAN BRUGE GAMLE VEJ

Idet han henviste til kritikken om, at de rige blev gjort, blev fattigdomslitteraturen lavet, sagde Turhan, at enhver, der vil, kan bruge den gamle måde. Trafik, der bruger disse veje og øger serviceniveauet på den gamle vej, der rammer Turhan, sagde: Trafik Den dag, vi åbnede i dette område, passerede trafikken garantien. Hvis du har åbnet før en festmåltid, krydsede procentdelen trafikken med 170-garantien. Vi indsamler i øjeblikket 25 som en procentdel af garantien på Osmangazi Bridge. Faktisk passerer trafikken gennem Osmangazi-broen så meget som vi garanterer, men fordi vi er dyre, gjorde vi dem over valuta, reducerede vi gebyret til en tredjedel for at undgå at betale et så stort beløb til vores borgere. Vi modtager i øjeblikket 44,5 dollars plus moms som en vejafgift fra broen, hvor vi skal købe 15 dollars.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar