Højesteret formandskab vil rekruttere

permanent retssag ved Højesteret vil købe arbejdstagere
permanent retssag ved Højesteret vil købe arbejdstagere

At blive ansat i serviceenhederne i Højesteret; Inden for rammerne af bestemmelserne i artikel 657 / D i lov nr. 4, arbejdsret nr. 4857 og forordningen om procedurer og principper, der gælder for rekruttering af arbejdstagere i offentlige institutioner og organisationer, rekrutteres 33 faste arbejdstagere i henhold til resultaterne af de mundtlige prøver, der skal afholdes af ŞŞKUR.


Det faste personale og ansøgningsbetingelserne vil blive offentliggjort på İŞKURs websted. Kandidater, der opfylder kravene, kan ansøge om personligt til Ankara ŞŞKUR Provincial Directorate - Çankaya Service Center eller mellem 02/12/2019 - 06/12/2019. http://www.iskur.gov.tr De vil kunne anvende linket "Jobsøgende" via internetadressen ved at logge ind med deres TR-id og adgangskode.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar