Præsident Soyer annoncerer 2019 med offentlig transport

præsident soyer annoncerer året med offentlig transport
præsident soyer annoncerer året med offentlig transport

Izmir borgmester Tunç Soyer startede den sidste dag af året med offentlig transport. Soyer gav blomster og plak til den 18 millioner passager om bord på færgen og den 1. million. Fører, der brugte færgen.


Izmir borgmester Tunç Soyer startede den sidste dag i 2019 i Konak færgehavn. Præsident Soyer, kl. 08.35'et afgår fra molen for at gå om bord på Konak-Bostanlı 18 millioner passager Esma Kocak'a overraskelse. Soyer præsenterede blomster og plaketter til Koçak og ønskede ham et nyt år.

1881 Præsident Soyer gik forbi Bostanlı til Atatürk og modtog information fra skibets kaptajn Kamile Koç. Soyer understregede, at han var glad for at møde en kvindelig kaptajn og sagde: ”Jeg siger” inspirerende kvinder ”til så succesrige kvinder. Deres antal skal stige. Vi vil gøre vores bedste for dette. ” Soyer, der også underskrev skibets logbog, skrev i bogen, ”Jeg ville ønske Kamile Kaptan ville være pioner for flere kvindelige kaptajner, der arbejder i Izmir”.

Søtaxi og små skibe

Borgmester Soyer holdt også et kort møde med IZDENIZ-ledelsen og påpegede, at det er dyrt at køre et stort skib i de timer, hvor antallet af passagerer er lavt. Soyer sagde, ”Lad os købe 40-50 personer mini-skibe. Spild ikke tid, når folk kommer til molerne midt på dagen. Lad dem hurtigt bruge søtransport med disse køretøjer. ” İZDENİZ General Manager İlyas Murtezaoğlu sagde, at de vil arbejde med dette emne, og at de arbejder på ”havtaxier”.

Ved Bostanlı færgehavn, Soyer Karşıyaka Borgmester Cemil Tugay hilste velkommen. Borgmester Soyer gav blomster og plaketter til den 1. million. Fører, der kom til færgehavnen til Üçkuyular. ønsker ham held og lykke for det nye år. Vedat Kurşunlu-chauffør og hans kone Asuman Kurşunlu, der levede en stor overraskelse, takkede borgmester Soyer med de samme ønsker.

Derefter med sporvogn Karşıyaka Soyer gik til molen og gik til markedet og gik til IZBAN til Halkapinar. Ved at passere metrostationen gik præsidenten til Konak, hvor bygningskontoret ligger ved metro.

Demokrati for landet, fred for nationen

Den sidste dag i 2019 erklærede borgmester Soyer, at han ville prøve offentlig transport såvel som ansigt til ansigt kommunikation med befolkningen i Izmir. Jeg lærer meget af dem. Vi sigter mod at gøre elementer i offentlig transport kompatible og komfortable med hinanden og spare tid; vi arbejder for det. Først og fremmest ønsker jeg helbred, lykke, fred, overflod og overflod til alle befolkningen i Izmir og vores nation. Jeg håber, at der åbnes et vindue for vores land i en periode domineret af lov, retfærdighed, demokrati og fornuft. ”

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer