Rederier Rusland

rederier i Rusland
rederier i Rusland

En af nødvendighedssektorerne i dag er utvivlsomt logistiksektoren. Den første ting, der kommer i tankerne, når logistik nævnes, er indlæsning, transport, opbevaring, toldklarering og levering af alle slags bærbare produkter til det aftalte leveringssted. I vores land er der mange transportfirmaer, der er aktive i denne periode. Virksomheder, der udfører indenlandske og internationale transportaktiviteter, opererer normalt i de provinser, hvor vores havne er beliggende. Selvom der er mange virksomheder, der beskæftiger sig med international transport i Mersin, er der sjældne organisationer, der opererer i fuld kapacitet med transport godkendelsesattest og køretøjer.

Virksomheden leverer problemfri tjenester med sin erfaring inden for indenrigstransport og international transport. Udenlandsk forsendelse viser sig også at dominere alle detaljer, især vedrørende Rusland ArinIn Logistics eksport og import aktiviteter Rederier i Rusland med sine regelmæssige og stabile værker. Ud over fuld lastbiltransport tilbyder Rusland også delvis godstjeneste med regelmæssige ugentlige afgange. Den transporterer de last, den indsamler, til dens dellagre i Istanbul i form af told eller adresselevering til alle byer i Rusland, især Moskva, ved at afvige fra Istanbul told.

Da det fungerer i forbindelse med forbindelseskontorer og agenturer i Rusland, ArinIn Logistics det er således et af de førende logistikfirmaer, der foretrækkes af alle eksportører og importører. Forsendelse til Rusland Vores firma, der hovedsageligt udfører sine aktiviteter med lastbiler, bruger to forskellige ruter, nemlig Ukraine og Georgien. Vores firma, der transporterer alle gods, der vejer op til 22 tons, afslutter sine leverancer til Moskva inden for maksimalt 7 dage.

Ud over tørlasttransport til Rusland med standard lastbiler leverer vores firma også tjenester inden for områder som tung sportransport, transport af kølebiler og containertransport samt information og erfaring om mange logistikområder såsom opbevaring, toldklarering, havnetjenester og agenturtjenester. ejeren er.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar