Særlig velkomst til Qatar Airways '1 million passager på Sabiha Gökçen

sabiha gokcende qatar airwaysin millionth passager
sabiha gokcende qatar airwaysin millionth passager

Særlig velkomst til Qatar Airways '1 million passager på Sabiha Gökçen; En særlig velkomst blev afholdt for Qatar Airways '1 million passager i Istanbuls by lufthavn Sabiha Gökçen (“SAW”). Qatar Airways når ud til denne kapacitet i det femte år af SAW-flyvninger og er medlem af oneworld, og flyver 21 fly om ugen til Istanbul Sabiha Gökçen Lufthavn.


Qatar Airways, der tiltrådte flynetværket i Istanbul Sabiha Gokcen International Airport i maj som det første planlagte udenlandske flyselskab i maj, startede flyvninger med smal-kropsfly med en frekvens om dagen og øgede frekvensen til to frekvenser pr. Dag og derefter til tre frekvenser om dagen med bred krop.

Qatar Airways-passager İrem Şeker, der ankom til Istanbul Sabiha Gökçen med sin mand fra Doha, Qatars hovedstad, blev den heldige 1 million passager. Şeker blev budt velkommen med blomster ved døren til flyet af OHS-administrerende direktør Ersel Göral og Qatar Airways Østeuropa - Sydregionschef Ferit Aksun. Senere stillede İrem Şeker og andre embedsmænd, der gik til cocktailområdet, sammen for pressemedlemmerne. I forbindelse med ceremonien i marken sagde Ersel Göral, administrerende direktør for ISG: ”Vi er stolte af at samarbejde med Qatar Airways og betjene vores passagerer med vores lufthavn og faciliteter. Vi er kommet langt på vores rejse, der startede for fem år siden med Qatar Airways. Qatar Airways tilstedeværelse hjælper os med at styrke SAWs position som en af ​​de største lufthavne i Europa samt støtte vores mål om yderligere vækst. Vi håber, at dette samarbejde fortsat vil bringe yderligere succes for både Qatar Airways og SAW i de kommende år. Vi vil fortsat drage fordel af vores passagerer gennem kombinationen af ​​Qatar Airways flynetværk og overlegne servicekvalitet med de fremragende terminalfaciliteter i Istanbul Sabiha Gökçen International Airport.

Qatar Airways Østeuropa - Sydlig regional manager Ferit Aksun sagde i sin tale: ”Som Qatar Airways er vi glade for at byde vores 1 million passager velkommen på denne rute, da vi fejrer femårsdagen for vores Sabiha Gökçen-fly. Izmir I år giver vi vores opmærksomhed og engagement til det tyrkiske marked ved at tilføje destinationer, vi har vist igen. Vi håber, at vores forhold vil fortsætte med at udvikle sig yderligere i de kommende år. "

Efter talerne blev den heldige passager İrem Şeker præsenteret med to Sabiha Gökçen - Doha billetter af Qatar Airways. I mellemtiden med flybesætningen fik andre tyrkiske passagerer serveret traditionel tyrkisk glæde og drinks. Efter at festkagen blev skåret, blev der udvekslet gaver mellem SAW og Qatar Airways.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer