Sakarya Letbanerute skuffet ved Yenikent

sakarya letbane system frustreret
sakarya letbane system frustreret

Sakarya Letbanerute skuffet ved Yenikent; Sakarya Metropolitan-borgmester Ekrem Yüce beskrev ruten med let jernbanesystem ved fravær af Yenikent forstyrrede mukhtarerne i regionen. Mukhtars beskrev manglen på Yenikent District som en skuffelse i letbanesystemet

Borgmester i Sakarya Ekrem Yüce, det radioprogram, som han deltog i sidste uge, annoncerede, at de satte to ruter til letbanesystemet. Gar-SATSO og Gar-Campus, Yenikents rute for jernbanesystemer, er bemærkelsesværdig. Lederne i regionen sagde, at det var skuffende ikke at have Yenikent på ruten.

DER I 2001

Yunus Özçelik, leder af 15 July Camili Neighborhood, oplyste, at lysbanesystemet til regionen blev behandlet i året 2001. Præsidentens forklaring af disse ruter overraskede mig og mit kvarter. Denne region har brug for et jernbanesystem mere ”.

RE-BESTEMMELSE

Cevdet Koçak, borgmesteren i Korucuk Nabolag, sagde, at der er mere end 1000 mennesker i regionen. Det er synd, at han ikke er her .. Mustafa Çalık, lederen af ​​kvarteret Karaman, erklærede, at de ville have, at det lette jernbanesystem skulle passere gennem dets kvarterer og bad om en ny beslutning om ruten. (Sakarya Yenihaber)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar