Samsun Sivas jernbaneproblemer slutter ikke

samsun sivas jernbaneproblemer stopper ikke
samsun sivas jernbaneproblemer stopper ikke

Samsun Sivas jernbaneproblemer slutter ikke; 88 årlige Samsun-Sivas tykke jernbanelinje, 4 år siden, moderniseringsarbejdet startede kunne stadig ikke nås. I henhold til dataene i Revisionsrettens revisionsrapport for året 2018 blev det anført, at landet led et tab på € 72 millioner på grund af en forsinkelse på to år. På den anden side, selv om jernbaneforordningen siger, at “planovergang günlük ikke kan foretages på veje med en daglig køretøjskrydsningskapacitet på mere end 30, blev forordningen ikke taget i betragtning ved at foretage et planovergang på boulevard, hvor mere end 70 køretøjer passerer pr. Dag.

CumhuriyetIfølge nyheder fra Cemil Ciğerim'in; ”Moderniseringen ndndaki af 21 kilometer kilometer Samsun-Sivas Kalın jernbanelinje, der blev indledt af Mustafa Kemal Atatürk, den første leder af 1924 september 1931, blev afsluttet i 378. Inden for rammerne af det projekt, der blev indledt med støtte fra EU-tilskud, blev jernbanelinjen 4 lukket i september 29. I henhold til den partnerskabsaftale, der blev underskrevet med EU, sluttede 2015 i december, og efter 2017's årlige prøvekørsel startede 1-jernbanelinjen, der skulle åbnes for transport, ikke engang prøve. Denetim Landet led et tab på 2018 millioner euro på grund af forsinkelser i jernbanelinjen, ifølge SAI-revisionsrapporten. Rapporten oplyste også, at alle de mellemliggende betalinger, der er relateret til projektet, er blevet overholdt fra statens budget i året 2018 på grund af denne forsinkelse i projektet ”.

VIL levere byens trafik

Der var en anden udvikling på jernbanelinjen, som blev annonceret til at starte prøvekørsler i denne måned. I henhold til forordningen om konstruktion og drift af planovergang anføres det, at günlük planovergang ikke kan foretages på veje med daglig køretøjskrydsningskapacitet på over 30 tusind, mens den daglige krydsning er på Kılıçdede krydset krydsning, forordningen blev ikke taget i betragtning. Samsun Metropolitan Municipality, Samsun-Sivas Jernbanelinje İlkadım distrikt Atatürk Boulevard Kılıçdede Kryds, der krydser jernbaneovergangen vil føre til store blokeringer i bytrafikken, TCDD 70. 4 sendte et brev til det regionale direktorat i december. I artiklen, åbningen af ​​porten, vejtrafikken som de mest optimistiske 2 minutter, 2-3 minutter i det normale scenarie, antallet af tog og vogne stiger, hvis antallet af 4-6 minutter bliver skåret, blev det understreget, at denne forsinkelse vil påvirke mange gader i byen. I papiret er løsningen, "Krydsning på flere niveauer (under eller overpass) for at sikre uafbrudt passage, indkøbscentre og små industriområder for at sikre, at trafikcirkulationen ikke forhindres i at give et flerniveau (øvre eller nederste pass) -system," sagde applikationen. .

REGNVANDKANAL FORGOTTEN

På den anden side er selv testkørslen planlagt at starte, selv i sidste uge blev bymurene revet under overgangen til beskyttelsen. 10 separat sted i byen Samsun glemt regnkanal i projektet, beskyttelsesvæggene for at eliminere manglen på nedrivning, er regn kanal arbejde udført. Væggene blev revet, og regnvandskanalen og dræning blev påført under undersøgelsen, linjens signallinjer blev også brudt.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar