SAMULAŞ forklarer fordelene ved offentlig transport til studerende

samulas fortæller studerende fordelene ved offentlig transport
samulas fortæller studerende fordelene ved offentlig transport

SAMULAŞ forklarer fordelene ved offentlig transport til studerende; SAMULAS informerer fortsat. Samsun Metropolitan Municipality SAMULAŞ Generaldirektorat, reglerne for offentlig transport til folkeskolen studerende, der skal følges med offentlig transport til byen, miljøet og landets økonomi.

Samsun Metropolitan Municipality Projekttransport İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. Inc. (SAMULAŞ) fortsætter sine uddannelsesaktiviteter i folkeskoler inden for rammerne af projektet "Future Generations Are Awareness". De studerende blev informeret om reglerne, der skal følges i offentlig transport og fordelene ved offentlig transport til byen, miljøet og den nationale økonomi.

SÅDAN BEVEGES I FÆLLESSKABET TRANSPORT

Inden for projektets omfang, der var planlagt med tanken om küçük Dagens små er morgendagens store, vi mødtes med Atakent Middle School-studerende denne uge. I konferencesalen på skolen introducerede underviserne de offentlige transportmidler til grundskolestuderende og forklarede fordelene ved byen, miljøet og økonomien i byen.

'VI STØTTER PROJEKTET'

Klasselæreren Neşenur Aydın, der understregede vigtigheden af ​​uddannelse i offentlig transport, sagde: ”Vi støtter dit projekt. Der er børn, der ikke kender offentlig transport og ikke går om bord. Derfor bør denne service føres til flere skoler og gøres anvendelig. Derefter tror jeg, at børn vil være mere forsigtige og følsomme i brugen af ​​offentlig transport, såsom sporvogne og busser. Jeg takker også meget for din interesse. Dejlig service, pænt projekt. Jeg ønsker dig fortsat succes

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar