Sikkerhedskø på Ankara metrostationer

sikkerhedskø på ankara metrostationer
sikkerhedskø på ankara metrostationer

Røntgenenheder, der er ubrugbare ved metroindgangene i Ankara, har været i drift siden sidste uge. I de højeste timer med passager- og køretøjstrafik med betjening af enhederne blev sikkerhedsforanstaltninger i undergrundsbanerne forvandlet til en prøvelse for kapitalister. Borgere, der skaber lange køer for at passere enheden, "Sådan skændsel, vi er for sent til at arbejde," gør han oprør og ønsker at finde en løsning på sikkerhedskøerne så hurtigt som muligt.

CumhuriyetIfølge nyhederne i; Üzerine Efter beslutning fra Ankara Governorship åbnede Ankara Metropolitan Municipality røntgen- og metaldørdetektorer ved indgangen til Ankaray og metrostationer, men ikke brugt. Borgere stod på linje for at forlade deres tasker på røntgenmaskinen og skabte lange køer. Borgere, der venter i køen, der strømmer til trapperne i metroen, situationen, "Sådan skændsel, vi er sent til at arbejde," gjorde oprør.

'FINN EN LØSNING NU'

Med applikationen, der fortsættes i løbet af ugen, er passering gennem enheden blevet en prøvelse for borgerne, især i spidsbelastningstider for passagerer og køretøjer. Nogle borgere, der krangler med sikkerhedsvagter, der stod ved enhederne, reagerede på situationen: ”Hvorfor holder du os på at vente så længe? Folk er elendige. Find en løsning på dette arbejde nu ”.

METROPOLITAN LIGER OP TIL LØSNING

På den anden side sagde Ankara Metropolitan Municipality, at de leder efter en løsning på den intensitet, der opleves i metrostationerne med en meddelelse. I meddelelsen bemærkedes:

Üzerine Efter operationen under fredsforåret og den efterfølgende udvikling i regionen, hvor vores land er beliggende, i tråd med efterspørgslen fra guvernørskabet i Ankara og sikkerhedsenhederne, har vores hovedstadskommune øget sikkerhedsforanstaltningerne ved hjælp af røntgen- og metaldørdetektorer i Ankaray og metrostationer. Vores officielle korrespondance med Ankara Governorship vedrørende reduktion af tætheden ved stationernes indgange, mens røntgen- og metaldørdetektorer er i drift i Ankara- og metrostationer, gennemførelsen af ​​foranstaltningerne på en sund måde, fjernelsen af ​​de problemer, som vores borgere oplever, og sikkerhedsstyrkerne fra vores sikkerhedsstyrker fortsætter. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar