Fotografier, der skal bruges som kursusmateriale

skal bruges som kursusmateriale
skal bruges som kursusmateriale

Minister Turhan, İbiş og Altun'u i sin tale på sit kontor, det sidste år, "Turk Telekom Tam O An" fotokonkurrence, de fotos, der anses for værd at udstille, sagde, at Fakultet for kommunikation ved Ankara University.

Turhan sagde, at de pågældende fotografier vil blive brugt som materiale på kurserne på fakultetet, og sagde, at de har til hensigt at deltage i konkurrencen, som er af stor interesse for studerende og borgere på internationalt niveau. Turhan, ”vores lands skønhed og værdier med introduktionen af ​​kunsten at fotografere vil tjene både kunsten og vores land.” Sagde han.

Turhan, det arbejde, der blev udført i den næste proces med at se, overvåge og evaluering faldt for dem, sagde han.

“Museer, udstillinger og samlingskonkurrencer er samfundets minde”

İbiş, rektor ved Ankara University, erklærede, at de lægger vægt på den sociokulturelle udvikling af deres studerende og kandidater, og det er vigtigt at skabe opmærksomhed om kultur og kunst, der ligger bag dette.

İbiş sagde, at når denne bevidsthed stiger, integreres menneskeheden og miljøet Bütün Sådanne aktiviteter er socialt ansvar, og de er også vigtige med hensyn til social bevidsthed. I denne sammenhæng ved jeg, hvor meget vores minister tillægger betydning. Især hvad du gør med handicappede er meget vigtigt for social bevidsthed og social bevidsthed. Det er som hans efterfølger. Dette, der finder sted på universitetet, giver mulighed for at overføre følsomheden i Ministeriet for Transport og Infrastruktur til vores unge og vil også forbedre den måde, hvorpå unge tolker og arbejder fra samfundet. ”

Efter talerne præsenterede minister Turhan det valgte fotografi først i O Tam O An ”-konkurrencen til rektor İbiş og Dean Altun.

2018 konkurrencebilleder

2019 konkurrencebilleder

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar