Düzce skal være inkluderet i højhastigheds togruten

forsøger at få højhastighedstoget igennem
forsøger at få højhastighedstoget igennem

Det skal være inkluderet i Düzce High Speed ​​Train Route; I Ankara er der forsøg på at passere High Speed ​​Train Project, som vil reducere ruten Ankara-Istanbul til 1,5 timer gennem Düzce. MHP-provinsformand Caboglu, Düzce, herunder udkastet til ruten, herunder partileder MHP-hovedkvarterets statssekretær og generalsekretær İsmet Büyükataman'a, tog løftet om støtte.

Holdt i hænderne på universitetet afholdt særlig forskning i Düzce håber at styrke provinspræsident MHP Duzce Ilhami Caboglu. Mens Duzce-delegationen, der hidtil har ramt døren til Ministeriet for Transport og Infrastruktur, ikke kan modtage nogen konkret støtte, MHP-provinsformand Caboglu, som har forberedt sig på, at Duzce i Ankara i denne sag blev drejet om dette spørgsmål, tog en åndedrag ved MHP-hovedkvarteret i går. Sekretæren besøgte İsmet Büyükataman.

Duzce University Dekan ved Det Tekniske Fakultet Dr. Caboğlu, der leverede High Speed ​​Train Project forberedt under ledelse af Ayhan Şamandar til både Büyükataman og partileder Devlet Bahçeli, sagde: “Som MHP Düzce provinsorganisation, Yüksel High Speed ​​Train Project, der vil påvirke Düzce positivt på alle områder. Vores arbejde fortsætter med at stige. I den sammenhæng præsenterede vi vores projekt for den øverste ledelse i vores parti. Både MHP Duzce Provincial Organization og vores hovedkvarter vil følge spørgsmålet. Düzce bør ikke miste håbet… kul sagde han. (jeg Öncürtv.co)

Indlæser ...

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar